REKLAMI GEÇ

TARTIŞILAN BİLGİ EVLERİNDE EĞİTİM BAŞLADI

TARTIŞILAN BİLGİ EVLERİNDE EĞİTİM BAŞLADI

Denizli Belediyesi, geçtiğimiz günlerde eleştirilere yol açan sınavla sözleşmeli eğitimcilerinin göreve başlatıldığı 5 Bilgi Evi’nde eğitimi başlattı. Belediyenin projesi olan bilgi evlerindeki eğitimci ihtiyacının Milli Eğitimce karşılanması ise ayrı bir nokta

/ DENİZLİHABER / 29 Eylül 2010 Çarşamba, 18:11

YENİ DÖNEM İÇİN START VERİLDİ
Geçtiğimiz günlerde Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu tarafından yapılan, komisyon toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar’ın da katıldığı öğretmen alımı mülakatlarının ardından kadrosu tamamlanan Bilgi Evleri’nin yeni eğitim-öğretim yılı çalışmalarına başladığı duyuruldu. Açıklama Denizli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden geldi. 5 bilgi evinin toplam 900 öğrenciye eğitim verilmeye başlandığı duyuruldu.

EĞİTİMCİLERİN GİDERLERİ MEM’DEN
Denizli Belediyesi’nin projesi olan Bilgi Evi’nin eğitimci personelinin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılanması da dikkat çekiyor. Bilgi Evleri’nde görevli 40 personelin ücretlerini ve özlük haklarını Milli Eğitim Müdürlüğü karşılıyor. İşte bu nedenle geçtiğimiz haftalarda burada görev alacak öğretmenlerin belirlenmesi için yapılacak sınavı Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü gerçekleştirmişti. Denizli Belediyesi’nin Bilgi Evi projesinde niçin eğitim kadrosunun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılandığı ise merak konusu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı