REKLAMI GEÇ

THK KARNE ÖNCESİ SERTİFİKA DAĞITTI

THK KARNE ÖNCESİ SERTİFİKA DAĞITTI

Türk Hava Kurumu (THK) Acıpayam Şubesi tarafından açılan Model Uçak Kurslarına katılarak başarı gösteren 86 öğrenciye sertifikaları törenle verildi.

/ DENİZLİHABER / 17 Haziran 2011 Cuma, 13:19

THK Acıpayam Şubesince ilçeye bağlı Alaattin, Yazır, Yeşildere ve Yumrutaş beldelerinde açtığı Model Uçak Kursları, belde ilköğretim okullarında düzenlenen sertifika dağıtım töreniyle sona erdi.

Düzenlenen törende kursa katılarak başarı gösteren Alaattin İlköğretim Okulu’nda 16, Yazır İlköğretim Okulu’nda 31, Yeşildere İlköğretim Okulu’nda 20 ve Yumrutaş ilköğretim okulunda da 19 öğrenciye sertifikaları verildi.

THK Acıpayam Şube Başkanı Veysel Kaya, sertifika dağıtım törenlerinde yaptığı konuşmada, belde ve köylerde açtıkları Model Uçak Kurslarının, genç nesle havacılığı tanıtmak ve sevdirmek adına çok verimli olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Bu kurslar havacılığın başlangıç kurslarıdır. Devamında paraşüt ve pilotluk kurslarına ilerleyebilirler. Kurslarımızın düzenlenmesinde Acıpayam Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğünün katkıları bizim için önemlidir. Ayrıca kurslarımızda emeği geçen, rehber öğretmenlerimize ve yardımlarını esirgemeyen okul müdürlerine ve idarecilerine de teşekkürlerimizi sunarım. ”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı