REKLAMI GEÇ

ÜÇÜNCÜ LİSE İÇİN 2 MİLYON 400 BİN LİRA TOPLANDI

ÜÇÜNCÜ LİSE İÇİN 2 MİLYON 400 BİN LİRA TOPLANDI

Denizli’de, tamamı hayırseverlerin katkısıyla yapılması planlanan üçüncü endüstri meslek lisesi için imzalanan 32. protokolle toplam 2 milyon 400 bin liralık destek sağlandı. Son protokol 75 bin liralık.

/ DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2011 Cumartesi, 14:57

Denizli’de yaptırılması planlanan üçüncü endüstri meslek lisesinin bir dersliğinin yapımını 75 bin liralık bağışla üstlenen Turkuaz Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile protokol imzalandı.
Denizli Valiliği’nde düzenlenen imza törenine, Vali Yavuz Erkmen, Turkuaz Tekstil Sanayi adına hayırsever işadamı İlhan Yaşar ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

Vali Erkmen, törende yaptığı konuşmada, Denizlili hayırseverlerin eğitime çok büyük katkı sağladıklarını dile getirerek, “Hayırseverlerimizin eğitime verdiği destekler her zaman şükranla anılıyor” dedi. Hayırsever işadamı İlhan Yaşar da eğitime katkı vermekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Göveçlik Mahallesi’nde tamamı hayırsever desteğiyle 43 derslikli ve bin 200 öğrenci kapasiteli olarak toplam 5 milyon liraya mal olması planlanan endüstri meslek lisesi için bugüne kadar imzalanan 32 protokolle 2 milyon 400 milyon lira destek sağlandığı kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı