REKLAMI GEÇ

Uğur’dan tanıtım günleri

Uğur’dan tanıtım günleri

Denizli Uğur Dershanesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Denizli’nin Seçkin Liselerini Tanıtım Günleri’ni bu yıl da gerçekleştirdi.

/ DENİZLİHABER / 22 Şubat 2012 Çarşamba, 13:16

Uğur’la kazananlar listesine geçtiğimiz yıl adlarını yazdıranlardan Erbakır Fen Lisesi öğrencisi İdil Taşdelen, Aydem Fen Lisesi öğrencisi Ege Şahin, Denizli Anadolu Lisesi öğrencisi Kubilay Bayındır, Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencisi Esra Çelikdemir, Tev Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Berke Kaygın, Samet Çetin, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Cansu Doğruyol, Ahmet Mert Kaynar ve Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi öğrencilerinden Barış Ekin Önsoy, Aybüke Kartal, devam ettikleri okullarını tüm yönleriyle anlattı.

Geçtiğimiz yıl SBS’ye hazırlık sıralarında oturan 11 Uğurlu öğrenci bu sene SBS’ye hazırlanan öğrencilere ışık oldu. Uğur Dershanesi’nin mezun öğrencileri hedeflenen liselere kazanmak için neler yaptıklarını, nasıl çalıştıklarını Uğur Dershanesi’nin başarılarındaki rolünü anlattı. Liseli öğrenciler okullarının eğitimini, kontenjanlarını, fiziki yapısını, sosyal etkinliklerini ve bundan sonraki hedeflerini uzun uzun ilköğretim öğrencileriyle paylaştı.

Denizli Uğur Dershanesi İlköğretim Şube Müdürü Adem Başkaya, ”SBS’ye hazırlanan birçok öğrenci Denizlideki liseler hakkında bilgi sahibi değiller, biz bu eksiğin farkındayız, okulların en iyi tanıtıcıları da halen o okullara devam eden öğrencilerdir. Amacımız şu an sınavlara hazırlanan ve hedef belirleme aşamasında olan öğrencilere ışık tutmaktır. Onlara karar verme aşamasında ve belirlenen hedefe ulaşmada yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Şu an Denizli’nin gözde liselerinde okuyan öğrencilerimizle ilişkilerimizi devam ettiriyoruz, onların üniversiteye gidene kadar da takipçileri olacağız. Önümüzdeki haftalarda liseli öğrencilerimizle ilköğretim öğrencilerinin buluşmaları, söyleşileri devam edecek. Bize bu konuda yardımcı olan, ilköğretim öğrencilerine yol gösteren eski öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı