REKLAMI GEÇ

VALİ ERKMEN, MATEMATİK ŞAMPİYONLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

VALİ ERKMEN, MATEMATİK ŞAMPİYONLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Vali Yavuz Erkmen, Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Ulusal Bilim Olimpiyatları’nda matematik dalında şampiyonluk olmak üzere çeşitli dereceler elde eden öğrencileri ödüllendirdi.

/ DENİZLİHABER / 1 Haziran 2011 Çarşamba, 16:45

Vali Erkmen, TÜBİTAK tarafından 16. Ulusal Bilim Olimpiyatları’nda matematik dalında 5’i birincilik olmak üzere çeşitli dereceler elde eden 12 öğrenciyi, okul yöneticileri ve öğretmenleri ile birlikte Valilik Toplantı Salonu’nda kabul etti. Erkmen, kabulde yaptığı konuşmada, Türkiye için çok önemli bir yarışmada okullarını ve Denizli’yi başarılı bir şekilde temsil eden öğrencileri başarısından dolayı kutladı.

TÜBİTAK tarafından yapılan yarışmada beş şampiyon öğrenci birden çıkarmanın, okulun ve Denizli’nin eğitim başarısı çıtasını yükselteceğine inandığını söyleyen Erkmen, “Türkiye için çok önemli bir yarışmada ilimizi ve okulunu başarılı bir şekilde temsil ettiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Bu başarınız sizin gelecekte iyi yerlerde olacağınızın bir işaretidir. Sizlere ve sizlerde emeği olan öğretmenlerinize, okul yöneticilerine ve ailenize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Vali Erkmen, konuşmasının ardından şampiyon öğrenciler ile olimpiyatlarda diğer dallarda çeşitli dereceler elde eden 7 öğrenciyi birer çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı