REKLAMI GEÇ

Vali öğrenci kuyruğunda

Vali öğrenci kuyruğunda

Vali Abdülkadir Demir, Kredi Yurtlar Kurumu’nun kampusteki öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu. Öğrencilerle birlikte yemek kuyruğuna girdi, aynı masaya oturup tabldot yedi ve sorunları dinledi. Vali Demir, kendisine “yurtlar yetersiz” diyen öğrencilere 1000 kişilik yeni yurt müjdesi verdi.

/ DENİZLİHABER / 19 Şubat 2012 Pazar, 11:00

Vali Abdülkadir Demir, Kredi Yurtlar Kurumu’nun Pamukkale Üniversitesi yerleşkesi içindeki öğrenci yurdunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Belediye Başkanı Osman Zolan ve PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın da eşlik ettiği ziyarette öğrencilerle sohbet eden Vali Abdülkadir Demir’in sürprizi öğrencileri şaşırttı.

TABİLDOT SOHBET
Öğle yemeği saatinde yurt yemekhanesine dalan Vali Demir, öğrencilerin yemek kuyruğuna girdi, onlarla birlikte aynı masaya oturup, tabldot yemek yedi. Burada sorunları dinleyen Vali Demir,kendisine iletilen sorunları anında ilgililere arayarak aktardı ve giderilmesi için talimat verdi.

MÜJDEYİ VERDİ
Üniversitede okuyan her öğrencinin gelecekte ülkenin yönetiminde bulunacak kişiler olacağını vurgulayan Vali Abdülkadir Demir, bu nedenle öğrencilerin çok iyi şartlar altında yetiştirilmesi gerektiğini söyleyerek, bu konuda da kendilerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Üniversitenin kapasitesinin her geçen gün arttığına dikkat çeken Vali Demir, öğrencilere en kısa zamanda 1000 kişilik öğrenci yurdunun yapılacağı müjdesini de verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı