REKLAMI GEÇ

VELİLER DİKKAT! YAZLIK ANAOKULU AÇILACAK

VELİLER DİKKAT! YAZLIK ANAOKULU AÇILACAK

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, anaokulu müdürleri ile yaptığı toplantıda,okul Öncesi eğitime son derece önem verdiklerini belirterek, “Amacımız istekli velilerimizin istedikleri Anaokulu veya Anasınıfına müracaat etmeleri halinde sınıflar oluşturulacak sınıflarda “Yaz eğitimi” açmak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2011 Cuma, 16:31

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz Başkanlığında Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya, Şube Müdürü Şerif Ali Cengiz, İl Merkezi Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürleri katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz Denizli il merkezindeki anaokulu müdürleri ile yaptığı toplantıda; ‘Okul Öncesi Eğitime son derece önem verdiğini ve göreve geldiğinden bugüne olan okullaşma oranındaki artış bu önemin göstergesi olduğunu, resmi okullardan oniki öğrencinin SBS den 500 tam puan aldığını söyledi. Oğuz “Bu sayı ilimizdeki özel okullarda dahil edildiğinde daha da artacaktır. Bu başarı Denizli’nin başarısıdır” dedi. Oğuz, “Şimdi bizim görevimiz okulöncesi eğitimi bir adım daha ileri götürerek İstekli velilerimizin istedikleri Anaokulu veya Anasınıfına müracaat etmeleri halinde sınıflar oluşturulacak sınıflarda “Yaz eğitimi” açmaktır” dedi.

Oğuz okul müdürlerine “Bölgelerinizdeki velilere ulaşarak mevcut öğrencilerle potansiyel yaş grubu içinde olan öğrencilerin tespitini yapın. Velilerin çocuklarını yaz anaokuluna gönderip göndermeyeceğini imza karşılığı belgeleyin, bütün okullarımızda başarıyı velilerle, sivil toplum kuruluşlarıyla, hayırseverlerimizle en yukarılara taşımaktır” dedi.

Yaz okulu ücretinin 2010-2011 eğitim-öğretim yılı ücreti üzerinden tam gün için 160,00 TL, yarım gün için 70 TL aylık karşılığı olmasına karar verildi. Yaz okulu eğitiminde Temmuz-Ağustos aylarında iki aylık hazırlanan ve çocuğun kişilik gelişimi, eğitim ortamlarına hazırlanması, sosyal ve beşeri ilişkilerinin gelişmesine bağlı kazanımların oyunlar ve aktivitelerle sıkıcı olmadan oluşmasını hedefleyen program uygulanarak eğitim verilecek. Veliler, yaz eğitimi için ayrıntılı bilgileri tüm ana okullarından, tüm ilköğretim okullarından veMilli Eğitim Müdürlüğü’nün 2655554 /517nolu telefondan alabilirler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı