REKLAMI GEÇ

YENİ EĞİTİM KURUMLARINDA İZOLASYON ZORUNLU

YENİ EĞİTİM KURUMLARINDA İZOLASYON ZORUNLU

İGM Başkanı Gürlesin, enerjinin verimli kullanılabilmesi için İGM olarak, yeni yapılan eğitim kurumlarında izolasyonu zorunlu tuttuklarını ve mevcut eski binalarda da mantolama yapacaklarını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 13 Eylül 2011 Salı, 17:02

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün ve yönetim kurulu üyelerinden Ali Alaybeyoğlu ve Salih Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret etti. Enerji Verimliliği Denizli Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette, kullandığımız enerjinin öneminden bahsetti ve yapılacak olan tasarruflar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, hayatımızın en önemli gereksinimi olan enerjinin verimli kullanılması için yapılacak olan tüm çalışmalarda, derneği destek olacaklarını söyledi. Kendilerinin de bu konuda çalışmaları olduğunu belirten Gürlesin, çalışmalarına ilk olarak tüm yeni yapılan eğitim kurumlarında, izolasyonu zorunlu tuttuklarını ve mevcut eski binalarda da mantoloma yapacaklarını açıkladı. Gürlesin ayrıca, yeni yapılacak olan İl Özel İdaresi binasının enerji verimliliğine uygun olabilmesi için dernek ile birlikte karşılıklı fikir alışverişinde bulanabileceklerini belirtti.

Dernek Başkanı Mehmet Akgün; enerji alanında yapılacak olan tasarruflarla Denizli ve ülke ekonomimize çok büyük maddi kazançlar sağlanabileceğini, bunun için de dernek olarak çalışmalara başladıklarını belirtti. Akgün, yapacakları çalışmalarda, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresinin de desteklerini beklediklerini dile getirdi.

Yapılan görüşme sonunda; Enerji Verimliliği Derneği, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi, birlikte yapacakları çalışmalar ve projeler ile Denizli’de enerji tüketiminde gerekli tasarrufun yapılmasını sağlayarak, Türkiye’de örnek bir il olacaklarının sözünü verdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı