REKLAMI GEÇ

Yeni yönetmeliği anlattılar

Yeni yönetmeliği anlattılar

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yenilenerek Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği toplantısı Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonununda yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 30 Mart 2012 Cuma, 16:37

Toplantıya Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Şube Müdürü Mustafa Özevcimen, Özel Öğretimden sorumlu ilçe şube müdürleri ve şefleri, özel öğretim kurumları müdürleri ve kurucuları katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül “Özel öğretim kurumlarımız ile yaptığımız çalışmalarla mevzuat ve kurallar açısından herhangi bir aksilik ve sıkıntı olmaması için bir araya geliyoruz. Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği yenilenmiş olarak yayınlandı. Birçok yönetmelik lav edildi ve özet sade bir yönetmelik olarak yayınlandı. Birazdan Mustafa Özevcimen Bey sizlere yeni yönetmelik hakkında bilgiler verecektir. Bu yönetmelik Özel Öğretim Kurumları ile ilgili sivil toplum kuruluşları ile yapılan toplantılar sonucunda tarafların görüşleri de alınarak Bakanlığımızca hazırlanmıştır. Yeni yönetmelikle bürokrasinin sadeleştirilmesi hedeflenmiştir. Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü olarak özel öğretim kurumlarımıza her zaman destek olarak çalışmaktayız. Sizlerinde elinizden gelen çalışmaları yapacağınıza inanıyorum. Tüm eğitim- öğretim faaliyetlerinizde verimli ve başarılı çalışmalarınızın olmasını dilerim” dedi.

Müdür Sebahattin Akgül’ün konuşmasının ardından Şube Müdürü Mustafa Özevcimen, yeni yönetmelikle ilgili sunu eşiliğinde bilgiler verdi ve on yönetmeliğin tek bir yönetmelikle birleştirilerek büyük bir çalışma sonucu ortaya çıkan yönetmeliğin uygulanmasında, ilimizde birlikteliğin sağlanması açısında dikkat edilecek noktalara değindi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı