REKLAMI GEÇ

DDD’de yönetim değişti

DDD’de yönetim değişti

Denizli Dershaneler Derneği’nde, yönetim değişti. Derneğin başkanlığına seçilen Aydın Araç, dernek üyesi dershanelerin genelde kurallara uyduklarını ancak, kurallara uymayan olursa, bu hangi dershane olursa olsun mücadele edeceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2009 Çarşamba, 01:00

Denizli Dershaneler Derneği’nin, 17 Şubat’ta yapılan genel kurulunda, yönetime seçilen üyeleri, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenlendi. Denizli Dershaneler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Catlık, Hasan Karaçobanım, Engin Çobanoğlu ile Samim Suphi İyem ve Dernek Başkanı Aydın Araç, basın toplantısında, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Dernek Başkanı Aydın Araç, amaçlarının, derneğe üye olan tüm dershanelerin menfaatlerini korumak olduğunu belirterek, “Tüm dershanelerle birlik ve beraberliği en üst düzeye çıkararak, güçlü bir konuma gelmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Dernek üyesi dershaneler, genel olarak kurallara uymaktadır. Ancak kurallara uymayan kim olursa olsun, tüm kurumlarla mücadele edilecektir” dedi.

Araç, “Öncelikle erken kayıt dönemiyle ilgili reklam çalışmaları yapacağız. Yerel basında derneğin ve dernek üyesi dershanelerin tanıtımını yapacağız. Web sitesi kurarak, bunu dernek üyelerimizin hizmetine sunacağız. Dershane çalışanlarına yönelik, hizmet içi eğitim kursları düzenleyeceğiz” dedi.

Derneğin, 25 üyesi bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı