REKLAMI GEÇ

PEV’de seçim heyecanı

PEV’de seçim heyecanı

Özel PEV Okulları’nda, öğrencilerin seçme-seçilme ve oy kullanma kültürünü kazanmaları, demokrasi bilincinin gelişmesi amacıyla Okul Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 6 Kasım 2013 Çarşamba, 14:12

Demokrasi kültürünün ve bilincinin oluşturulması için düzenlenen Okul Meclis Başkanlığı seçiminde Özel PEV Okulları’nda aday öğrenciler kıyasıya yarıştılar. Okul Meclis Başkanı adayları, oy alabilmek için hafta boyu grup arkadaşları ile birlikte tüm sınıfları dolaşarak farklı vaatlerde bulundular. Adayların propaganda çalışmaları, seçim meydanlarını aratmadı. Aday öğrenciler tüm okul koridorlarını hazırladıkları afişler ve sloganlar ile donattılar. Adayları, hafta boyu yaptıkları koşuşturmanın sonuçlarını alabilmek için heyecanlı bekleyiş sarmıştı. Sandıktan çıkacak oylar onların çalışmalarının meyvesi olacaktı.

Pamukkale Eğitim Vakfı Öğrencileri, kendi sorunlarını kendi bakış açılarıyla ele alacak ve kendilerini temsil edecek olan arkadaşlarını seçmek için sandık başına gittiler. Seçim sonunda en çok oyu alan ve Okul Meclisi Başkanı seçilen aday öğrenci, Özel PEV Okulları 6/C sınıfından Utku Yeter oldu. Utku Yeter’in başkanlığını yaptığı PEV’in SESİ grubu okulda öğrencileri temsil etmeye hak kazandı.

PEV Koleji Okul Müdür Yardımcısı Hilal Tortop seçilen öğrenci meclisi başkanını ve grubunu tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Tortop, tüm öğrencilere seçimlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı