REKLAMI GEÇ

Seviye Dershanesi öğrencilerinden anlamlı ziyaret

Seviye Dershanesi öğrencilerinden anlamlı ziyaret

Denizli Seviye Dergisi Dershanesi öğrenci ve öğretmenleri huzurevini ziyaret ederek yaşlıların gönlünü aldı. Ayrıca öğrenciler çocuk yuvasında da kimsesiz çocukları sevindirdi.

/ DENİZLİHABER / 1 Ocak 2014 Çarşamba, 12:30

Denizli Seviye Dershanesi öğrenci ve öğretmenleri ‘kan bağışı’ etkinliğinden sonra, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denizli Çocuk Yuvası ve Huzurevini ziyaret etti.

Seviye Dershanesi yönetimi, öğrencilerine ‘sorumluluk ve vicdan sahibi bireyler olma’ duygusunu aşılamak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da, huzurevi ve çocuk yuvası ziyaretini gerçekleştirdi.

Denizli Seviye Dershanesi Kurucu Mahmut Çatlık, bu tür sosyal etkinliklerin,öğrencileri “sorumluluk ve vicdan sahibi bireyler olma” duygusunu kazandırdığını belirterek, “Sosyal etkinlikler eğitimin yalnızca sınıfta olmadığını göstermiştir.
denizli-seviye-dershanesi-ic

Huzurevi sakinlerinin gençlik anılarını ve tecrübelerini şevkle dinleyen çocuklarımızın,çocuk yuvasında kitap okumayı,ders çalışmayı öğütleyen birer yetişkine dönüşmesi hepimizi duygulandırmıştır. Sorumluluk sahibi her eğitim kurumunun bu mutluluğu yaşaması ve yaşatması gerekliliğine inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı