REKLAMI GEÇ

Uğur’da kayıtlar 16 Ocak’ta başlıyor

Uğur’da kayıtlar 16 Ocak’ta başlıyor

Denizli Uğur Dershaneleri Kurucu Müdürü Mustafa Kemal Arslan, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı kayıtlarına 16 Ocak Perşembe günü başlayacaklarını belirterek, Uğuruna inandığınız kurumsal bir dershanede geleceğinize yön vermek istiyorsanız sizleri de Denizli Uğur Dershanesi’ne bekliyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Ocak 2014 Salı, 14:16

Denizli Uğur Dershaneleri Kurucu Müdürü Mustafa Kemal Arslan, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla düzenlediği kahvaltılı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Uğur Dershanelerinin, Amerika’da 2 Azerbaycan’da 1 ve Türkiye’de 200 şubesiyle on binlerce öğrenciyi eğitim biliminin sağladığı en üst olanaklarla eğittiğini belirten Arslan, “12 Yıldır Denizli’de 2 İlköğretim 1 YGS-LYS Hazırlık şubesi ile faaliyet gösteriyoruz. 12 yıldır elde edilen başarılar tesadüf değildir. Yıllardır kazandığımız değerler, güven, kurumsal yönetim anlayışımız öğrenci ve velilerimizin memnuniyeti eğitim ve öğretime verdiğimiz önemin göstergesidir” dedi.

Denizli Uğur Dershanesi’nin her yıl Türkiye’de ilk 100’ e öğrenci sokmayı başarmış ve her yıl aralıksız Denizli 1.’leri ve 2.’leri çıkarmış bur kurum olduğunu belirten Arslan, “2013 LYS’de Türkiye ilk 1000’e Denizli’den 44 öğrenci girmiştir ve bu öğrencilerin tam 23’ü tek başına DENİZLİ UĞUR Dershanesi’nindir. Denizli’de 50 dershane olduğu düşünüldüğünde Denizli Uğur’un Denizli’ye yakışan hizmeti ürettiği ve başarıyı elde ettiği görülecektir. 2013 SBS’de %97’lik yerleştirme oranıyla 30 öğrencisini Fen Liselerine, 1 öğrencisini Robert Kolejine, 2 öğrencisini TEVİTÖL’e, 215 öğrencisini ise Anadolu Liselerine yerleştirmiştir. Her istatistik Denizli Uğur Dershanesi’nin liselere ve üniversitelere öğrenci hazırlamada rakipsiz olduğunun açık göstergesidir Denizli Uğur Dershaneleri olarak 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının startını veriyor olmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.

KAYITLAR 16 OCAK’TA BAŞLIYOR
Arslan, “Değerli veliler ve gençler… 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı için kayıtlarımız
16 Ocak Perşembe günü başlayacaktır. Denizli Uğur Dershaneleri kayıt yaptıran öğrencilerini tablet, telefon, bisiklet ile değil başarıları ile ödüllendiriyor. Bunun kanıtı yıllardır süregelen başarılarımızdır. Bu yıl dershaneler farklı bir sürece girmiştir. Güvenilir kurumların tercih edilmesi gerekmektedir. Öğrenci ve velilerinin hatta çalışanların mağduriyet yaşamaması için dershane seçimine özen gösterilmesi bu yıl çok daha önemlidir. Kendine güvenen, çağdaş, yenilikçi, araştırmacı insanı temel alan Uğuruna inandığınız kurumsal bir dershanede geleceğinize yön vermek istiyorsanız sizleri de Denizli Uğur Dershanesi’ne bekliyoruz. Sizler de bu güvenli kurumda yer almak için Ocak ayını kaçırmayın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı