REKLAMI GEÇ

Tepkiler Zeybekci’yi kızdırdı

Tepkiler Zeybekci’yi kızdırdı

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, dershane konusunda temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden heyetle ilgilenilmediği iddialarına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Eleştirileri “haksızlık” olarak nitelendiren Zeybekci, hassas konunun küfretme meraklıları yüzünden sağlıklı tartışılamadığını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 2 Aralık 2013 Pazartesi, 18:07

Dershanelerin kapatılması tartışması hız kesmeden devam ederken, Denizli’den bir grup bu konuda AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ile karşı karşıya geldi. Sosyal medya üzerinden yapılan tartışmada kullanılan üslup Zeybekci’yi kızdırdı.

tweet-1

“HEYETLE İLGİLENDİM” SAVUNMASI

Eleştirilere twitter hesabı üzerinden yanıt veren Zeybekci, “Ankara’ya gelen hanım kardeşlerimle tesadüfen karşılaştım. Zamanım olmamasına rağmen, onlara sahip çıkıp görüşmeye çalıştım. Gitmem gereken yere geç kalma pahasına” dedi.
Denizli’den gelen heyetle Meclis’te tesadüfen karşılaştığını ifade eden Zeybekci, “Kardeşlerimiz başımızın tacıdır. Bizi üzen milletvekillerininolmadığı bir günde gönderilmeleridir” açıklamasını yaptı.

tweet-2

“ALTI ÜSTÜ BİR KELLE”

Sosyal medya üzerinden yapılan tartışmada Ömer Çobanoğlu “şakşakçı” ifadesini kullanırken, Abuzer Yeni ise “Bre mel’un padişahımızın Denizli’deki temsilcisine nasıl hakaret edersin? Tiz vurula kellen vurula” diye yazdı.
Bu arada Çobanoğlu, derse gireceğini kaydederek, “İsterseniz polise ihbar edin gelsinler” notunu düşünce, Zeybekci’nin yanıtı “Altı üstü bir kelle zaten. Polise gerek yok” şeklinde oldu.

tweet-3

“MİADINIZ DOLACAK”

Bir başka tweette “Şunu unutmayın her fani, her parti gibi sizin de miadınız dolacak. Fakat bu dava kıyamete kadar devam edecek inşallah” yazan Çobanoğlu’na Zeybekci, “Bu hassas konu senin gibi küfretme meraklıları yüzünden sağlıklı zeminde tartışılamıyor” yanıtını verdi.

tweet-4

Yorumlar

İMDAT ÇETİN   -  Bağlantı 3 Aralık 2013, 15:26

ÜÇ BEŞ ÇIKARCININ DERSANELER KAPATILAMAZ DİYE UĞRAŞIYORLARBU HEP BÖYLE OLUYOR DOĞRU İŞ YAPARSAN KARŞINI DİKİLİRLER ESKİDEN BERİ VAKİR VUKARANIN SIRTINDAN GECİNENLER HÜKÜMETLER NE ZAMAN DOĞRU YAPSA MEYDANA ÇIKARLAR HERŞEYDE ÇIKARCI GÜÇLER HAZIRI ALIŞMIŞLAR FAMPİR GİBİ KARİBANLARIN KANINI EMMEYE

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı