REKLAMI GEÇ

Uğur Dershanesinden piyano resitali

Uğur Dershanesinden piyano resitali

Geçtiğimiz yıl ünlü piyanist Fazıl Say konserine sponsor olan Uğur Dershaneleri bu kez Denizlili genç piyanist Özgün Gülhan piyano resitali müzik severleri sevindirdi. Uğur Dershaneleri yöneticileri, sanata ve sanatçıya verdikleri desteklerin devam edeceğini belirttiler.

/ DENİZLİHABER / 17 Şubat 2014 Pazartesi, 12:00

Uğur Dershaneleri’nin ‘Sanat Günlüğü’ etkinlikleri devam ediyor. Uğur Dershanesi’nin sponsorluğunda düzenlenen Özgün Gülhan Piyano Resitali, Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıl Fazıl Say konserine sponsor olan Denizli Uğur Dershaneleri bu yıl Denizlili genç piyanist Özgün Gülhan resitaline ev sahipliği yaptı.

Müzik severlerin 550 kişilik salonu doldurduğu resitalde genç piyanist Özgün Gülhan, Mozart, Debussy, Saygun, Chopin, Listzt ve Baran’dan eserler çaldı.

Gülhan’ın konserini,babası Pamukkale Üniversitesi Müzik Bölümü öğretim görevlisi Necati Gülhan ile annesi Sabiha Gülhandenizli-ugur-dershaneleri-ozgun-gulhan-konseri-ic gururla izledi.

Denizlili Genç Piyanist Özgün Gülhan, Almanya’nın Leipzig Kenti’ndeki Mendelssohn Hochschole Müzik Okulu’nda öğrenimini tamamladı. 2006-2011 yılları arasında uluslar arası yarışmalarda dereceler ve çeşitli ödüller elde eden Özgün Gülhan, Türkiye’de ve yurtdışında kariyerini konser piyanisti olarak sürdürüyor.

Uğur Dershanaleri “Sanat Günleri” etkinliklerini 21 Şubat’ta Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Ezginin Günlüğü konseri ile devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı