REKLAMI GEÇ

Yavru TEMA Özel Pev Okullarında

Yavru TEMA Özel Pev Okullarında

TEMA Vakfı’nın 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı’nda yenileyerek uygulamaya koyduğu Yavru Tema Çevre Eğitimi Programı bu yıl Özel PEV Okullarında da hayata geçiriliyor.

/ DENİZLİHABER / 17 Aralık 2013 Salı, 10:44

Yavru Tema Denizli Temsilcisi Pamukkale Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gürkan Semiz, Özel PEV Okulları öğrencilerine bir sunum yaptı. Sunum, öğrenciler tarafından yoğun bir ilgiyle izlendi. Sunum sonrasında da öğrencilerle sohbet etme imkanı bulan Gürkan Semiz, PEV’de bulunmaktan ve öğrencilerle çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, bu programın MEB ile Tema Vakfı arasında imzalanan işbirliği ile sürdürüldüğünü hatırlatarak amaçlarının öğrencilerin gözlem yapma, projeler geliştirme ve doğaya sahip çıkma sorumluluklarını artırarak, kazandıkları deneyimleri yaşam tarzı haline getirmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Aynı zamanda bir Eko okul olduklarını da hatırlatan Meder, vakıf yönetimi başta olmak üzere tüm PEV ailesinin çevre projelerine her zaman ilgi duyduğunu ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı