REKLAMI GEÇ

Yazar Bulut PEV öğrencileriyle buluştu

Yazar Bulut PEV öğrencileriyle buluştu

Çocuk ve gençlik edebiyatının ünlü yazarı Süleyman Bulut, söyleşi ve imza günü için Denizli Özel PEV Okullarını ziyaret etti. “Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler”, “Gemici Sinbad” ve “Kar Tanesi” adlı kitaplarıyla tanınan yazar, Özel PEV Okullarında öğrencilerle sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

/ DENİZLİHABER / 6 Aralık 2013 Cuma, 11:32

“Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler”, “Gemici Sinbad” ve “Kar Tanesi” adlı kitaplarıyla tanınan yazar Süleyman Bulut, PEV okullarının konuğu oldu.

Öğrencilerle biraraya gelen Bulut, yazarlığa nasıl başladığını, kitaplarını hangi duygularla yazdığını küçük dinleyicileriyle paylaştı. Kitaplarından bazı öyküler de anlatan Bulut, ayrıca “Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler” adlı eserinden bazı bölümler de okuyup Atatürk’ün resimleriyle sunumunu zenginleştirdi.

Söyleşinin soru-cevap kısmında öğrencilerin sorularını yanıtlayan yazar, çocukların sorularını çok nitelikli bulduğunu ve böyle okuma kültürü oluşmuş öğrencilerle sohbet etmekten büyük keyif aldığını belirtti. Sonrasında küçük kitapseverler için kitaplarını imzaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı