REKLAMI GEÇ

TED öğrencileri kardeş okul ile tiyatroda

TED öğrencileri kardeş okul ile tiyatroda

TED Denizli Koleji öğrencileri ile kardeş okul Hacı Leman Oto İlkokulu öğrencileri, tiyatroda buluştu. Öğrenciler, İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından Devlet Tiyatroları Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde “Neşeli Kampçılar” adlı çocuk oyununu izledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2014 Cumartesi, 12:42

TED Denizli Koleji’nin, yaşam temelli eğitimin bir parçası olarak uygulanan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında; kentin kültürel alt yapısına destek olmak, çocuklar arasındaki iletişimi güçlendirmek, tiyatro ile tanışmamış çocukları tiyatro ile buluşturmak amacı ile hazırladığı “Arkadaşımla Tiyatroya Gidiyoruz” projesini hayata geçirdi.

 TED Denizli Koleji öğrencileri ile kardeş okul Hacı Leman Oto İlkokulu öğrencileri, İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından Devlet Tiyatroları Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde sahnelenen Neşeli Kampçılar çocuk oyununu izledi.

 “Arkadaşlarımla Tiyatroya Gidiyorum” projesi kapsamında Denizli’de 500 çocuğu tiyatro ile buluşturmayı amaçlayan TED Koleji’nin, okul öncesi, 1.,2.,3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik hazırladığı projelerinin her ay farklı bir ana başlık altında devam edeceği belirtildi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı