REKLAMI GEÇ

Denizli Mesleki Eğitim ve Test Merkezi projesi hayata geçiyor

Denizli Mesleki Eğitim ve Test Merkezi projesi hayata geçiyor

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan “Denizli Mesleki Eğitim ve Test Merkezi” projesinin sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2021 Cuma, 16:41

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) Güdümlü Proje Desteği kapsamında destek almaya hak kazanan, Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü’nün, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Ticaret Odası, Pamukkale Üniversitesi ve Denizli Sanayi Odası ortaklığı ile başvurduğu Denizli Mesleki Eğitim ve Test Merkezi Güdümlü Projesi’nin sözleşme imza töreni yapıldı.

Denizli OSB Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek imza törenine; Denizli Valisi ve GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan ve OSB Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Törende konuşan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, projenin sanayiye ve kente hayırlı olmasını diledi, destek verenlere teşekkür etti.

ANA ELEMAN İHTİYACI KARŞILANACAK

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, projenin istihdamı arttırmak, kaliteli ana eleman yetiştirmek ve sektörün ana eleman ihtiyacını karşılamak adına önemli olduğunu belirterek, “Şehrimiz için çok değerli bir projeye birlikte imza atıyoruz. Sanayi sektöründü ana eleman ihtiyacının karşılanması noktasında zorluklar yaşanıyor. İstihdamı arttırmak, kaliteli ve yetişmiş gençlerimizi iş sahibi yapabilmek ve iş dünyasına ana eleman ihtiyacını karşılamak adına bu projeyi çok önemsiyoruz” dedi.

BU İMZALAR ÇOK ANLAMLI

Denizli Valisi Ali Fuat Atik de, Denizli’ye güzel bir hizmet için hep birlikte adım atıldığını ifade ederek, “İnşallah bu atacağımız adım hayırlara vesile olur. Şehrin dinamikleri olarak Denizlili gençlerimiz ve sanayicilerimize katkı sağlayacağımız için atacağımız bu imzalar benim için anlamlı bir hale geldi. Umarım güzel sonuçlar alırız” dedi.

Konuşmaların ardından Denizli Mesleki Eğitim ve Test Merkezi Güdümlü Projesi’nin sözleşmesi imzalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83