REKLAMI GEÇ

3 başkan Paris’te

3 başkan Paris’te

Aralarında Denizlili 3 başkanın da bulunduğu TOBB Heyeti Fransa’da. Necdet Özer, Müjdat Keçeci ve İbrahim Tefenlili, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na “Legion D’honneur Nişanı” verildiği törene katıldı, Fransa’da terör saldırılarında hayatını kaybedenler anısına karanfil bıraktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2015 Salı, 10:34

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na Fransa’nın en üst düzey nişanı olan Legion D’honneur madalyası verildi.

Paris’te düzenlenen nişan töreninde Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili de katıldı.

Türkiye’den Paris’e giden heyette yer alan Denizli temsilcisi üç başkan, Başkan Hisarcıklıoğlu ile birlikte terör saldırılarında hayatını kaybedenler için “anma alanına” karanfil de bıraktı.

denizli-dto-fransa-paris-patlama-anma

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Fransa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanı Andre Marcon’un teklifi ile Türkiye-Fransa ekonomik ilişkilerinin geliştirilmesine yapmış olduğu katkılar dolayısıyla Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’nin de onayı sonucu Legion D’honneur Nişanı’na layık görüldü.

Madalya töreninde konuşan Hisarcıklıoğlu, Fransa’da meydana gelen saldırıya değinerek terörü nefretle kınadığını söyledi. Fransa halkı ile dayanışma içerisinde olduklarını ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Terörle mücadele eden halkımız Fransa’nın endişesini anlamaktadır. Terörün seçtiği hedefler; özgürlük, eşitlik, kardeşlik ve insanlığın onurudur. Terörün dini ve milliyeti yoktur. Bu tür acıların bir daha yaşanmamasını diliyorum” dedi.

ÖZER: BÜYÜK ONUR DUYDUK
Alınan ödülü ve Fransa ziyaretini değerlendiren Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun uluslararası arenada da temsil gücünün üst seviyede olduğunu ifade etti.

Özer, “Başkanımız, Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği daimi başkan vekilliği, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Yönetim Kurulu üyeliği gibi önemli görevleri sürdürmektedir. Geçtiğimiz günlerde Antalya’da gerçekleşen G20 Zirvesi’nin gündeminde yer alan birçok sayıda konu başlığı, Sayın Hisarcıklıoğlu’nun yürütmüş olduğu B20 başkanlığı döneminde belirlenmiştir. TOBB Başkanımızın, çalışmaları ve üstün gayretleri, Fransa Devleti tarafından da tasdik edilmiş oldu” dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Fransa’nın en önemli nişanlarından birinin verilmesi dolayısıyla büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Özer, “Fransa İmparatoru Napolyon’un 1804 tarihinden itibaren verdiği ve Türkiye’den ilk olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün aldığı Legion D’honneur nişanı, daha önce iş dünyasının önemli isimlerine de verilmişti. Bu nişanın sahibi bu kez Türkiye Fransa ilişkilerine katkıları dolayısıyla Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu oldu. Bizler de nişan törenine katılarak, bu büyük gururu, o atmosferde yaşamış olduk” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90