DTO’nun girişimcilik eğitimleri meyvesini vermeye başladı

Denizli Ticaret Odası’nın düzenlediği girişimcilik eğitimlerine katılan girişimciler, işyeri açmaya, istihdam sağlamaya, ekonomiye dinamizm kazandırmaya başladı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2017 Salı, 11:07
Denizli Ticaret Odası bünyesinde devam eden Girişimcilik Eğitimleri meyvelerini vermeye başladı. Eğitimlere katılan Belkıs İnesi, İstasyon Caddesi’nde çocuk giyim mağazası açtı. Mağazanın açılışını, Girişimci Belkıs İnesi’nin daveti üzerine Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan gerçekleştirdi. Açılışa İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık da katıldı.
Kalabalık bir davetli topluluğu ve müşterilerin de hazır bulunduğu açılış töreninde konuşan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, girişimcilik eğitimlerinin sonuçlarını böylesine güzel bir şekilde almanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Erdoğan, “Ben girişimcilik eğitimlerini, toprağı sürerek tohum saçmaya benzetiyorum. Bizden eğitim alarak işyerini kuran Belkıs İnesi gibi girişimci kardeşlerimizin işletmelerinin, baharla birlikte filizlenen bitkiler gibi ekonomimize canlılık getireceğine inanıyorum. Açılan her yeni işyeri, istihdam demek, işbirliği yaptığı sektörlere müşteri, partner demek. Böyle güzel şeyler olduğunu görmek beni umutlandırıyor. Daha çok çalışmamız, daha çok girişimci yetiştirmemiz konusunda bize güç ve motivasyon kaynağı oluyor. Ben girişimcilik eğitimine katılan kardeşlerimize sertifikalarını takdim ederken, her birine işyerlerinin açılışlarına katılacağıma dair söz verdim. Bu sözümü tekrar ediyorum. Her yeni işletmenin açılışında bulunmak bizim için onur kaynağıdır” diye konuştu.
DTO Başkanı Erdoğan ve İŞKUR İl Müdürü Işık, kurdelenin kesilmesinin ardından mağazayı gezerek, girişimci Belkıs İnesi’den bilgi aldı.
Yorum Yaz
Yönetim Kurulu
Uğur ERDOĞAN
Yönetim Kurulu Başkanı
Meclis
Salih SARIKAYA
Meclis Başkanı
İletişim Bilgileri
Yönetim Kurulu Başkanı | 295 00 10 |
Meclis Başkanlığı | 296 00 15 |
Genel Sekreter | 295 00 20 |
Genel Sekreter Yardımcıları | 295 00 21 295 00 22 |
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü | 295 00 24 |
Ticaret Sicil Müdürlüğü | 295 00 30 |
Hesap İşleri Müdürlüğü | 295 00 40 |
Oda Sicil Müdürlüğü | 295 00 45 |
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü | 295 00 50 |
Dış Ticaret | 296 00 55 |
Basın ve Halkla İlişkiler | 295 00 70 295 00 71 |
Kurumsal İletişim ve Organizasyon | 295 00 75 |
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) | 295 00 80 |
Bilgi İşlem | 295 00 95 |
Santral Telefon | 295 00 00 |
Faks | 295 00 90 |