REKLAMI GEÇ

Denizli Ticaret Odası’nda yoğun tempo

Denizli Ticaret Odası’nda yoğun tempo

Uğur Erdoğan’ın Denizli Ticaret Odası Başkanı seçilmesinin ardından tempo arttı. Başkan Uğur Erdoğan ve Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen 9. Ticaret ve Sanayi Şurası’na katıldı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile bir araya geldi. Bu arada Erdoğan’a ziyaretler de sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2016 Cumartesi, 10:42

Denizli Ticaret Odası Başkanlığı’na Uğur Erdoğan’ın seçilmesinin ardından çalışma temposu yeniden ivme kazandı. Erdoğan’a bir yandan “hayırlı olsun” ziyaretleri sürerken, bir yandan da oda faaliyetlerine ağırlık verildi.

denizli-dto-ziyaretler-ticaret-sanayi-surasi

DENİZLİ TİCARET ODASI, 9. TİCARET VE SANAYİ ŞURASI’NA KATILDI
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ile Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen 9. Ticaret ve Sanayi Şurası’na katıldı.

9. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile 365 oda ve borsanın yöneticilerinin katılımıyla TOBB Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

81 ilden 365 oda/borsa başkanının özel sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini aktarma fırsatı yakaladığı şurada konuşan Başbakan Binali Yıldırım, sanayi ve ticaret odası başkanlarının ifade ettiği sorunları şuraya katılan bakanlarla birlikte büyük bir titizlikle not ettiğine dikkati çekti.

Yıldırım, “Bunların hepsine çözüm bulmak, ülkemizin ve milletimizin muasır medeniyetler yolculuğunda en önemli paydaşlarından biri olan siz sanayi ve ticaret erbabının önünü açmak, yolunu aydınlatmak, 65. Hükümet olarak bizim en önemli görevlerimizden biridir. Bundan emin olabilirsiniz. AK Parti iktidarı olarak geçtiğimiz 14 yılda hep bunu yaptık. ‘Her şeyi biz biliriz, biz yaparız’ zehabına kapılmadan, memleketin bütün paydaşlarını, her alandaki sivil toplum kuruluşlarını işin içine dahil etmek suretiyle vatandaşımızın, milletimizin beklediği en uygun, en ideal çözümü üretmeye çalıştık” dedi.

Şura ile ilgili değerlendirme yapan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 9. Ticaret ve Sanayi Şurası’nda ele alınan sorunlar ve bunlara ilişkin çözüm önerilerinin Başbakan Binali Yıldırım, ilgili bakanlar ve bürokratlara aktarıldığını söyledi.

Şurada ele alınan hususların ekonomiye ivme kazandıracağını ifade eden Erdoğan, “Kamu-özel sektör işbirliğinin en önemli göstergesi olan bu toplantının Denizli’ye ve ülkemize yarar sağlayacağına inancımız tamdır” diye konuştu.

Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Memişoğlu da Denizli için belirlenen sorunların acilen çözüme kavuşturulacağına inandıklarını belirterek, toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu.

denizli-dto-ziyaretler-nihat-zeybekci
DENİZLİ HEYETİNDEN BAKAN ZEYBEKCİ’YE ZİYARET
9. Ticaret ve Sanayi Şurası’na katılan Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası ve Denizli Ticaret Borsası’ndan oluşan heyet, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi de ziyaret etti.

Ekonomi Bakanlığı’nda gerçekleşen ziyarette, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili ile Denizli Ticaret Borsası Meclis Başkanı İbrahim Yayan hazır bulundu.

Denizli ekonomisinin masaya yatırıldığı ziyarette, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen 9. Ticaret ve Sanayi Şurası’nın da değerlendirilmesi yapıldı.

denizli-dto-ziyaretler-cahit-ozkan

CAHİT ÖZKAN’DAN DTO’YA ZİYARET!
AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan da Denizli Ticaret Odası Başkanı seçilen ve görevine başlayan Uğur Erdoğan’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Özkan, DTO Başkanı Uğur Erdoğan ile bir süre görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Erdoğan, “Bu ziyaretiniz önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalarda bize ışık tutacaktır” dedi.

Milletvekili Özkan ise, AK Parti hükümeti ve TBMM olarak Denizli’ye hizmet için her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Özkan, “Denizlimizin ticaretinin kalkınması için hükümetimiz, Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve TBMM olarak bugüne kadar ortaya koymuş olduğumuz hizmetler ortadadır. Bu bağlamda hizmetlerin sürdürülmesinde birlikte hareket edersek Denizli’mize ve ülkemize daha fazla katkı sunabiliriz ” dedi.

denizli-dto-ziyaretler-final

UĞUR ERDOĞAN EĞİTİM KURUMLARINI ZİYARET ETTİ
DTO Başkanı Erdoğan, hayırlı olsun ziyaretleri kadar ilde bulunan kurumlara da ziyaretler gerçekleştiriyor. Erdoğan ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul ziyaretleri gerçekleştirdi.

Başkan Erdoğan ve Müdür Oğuz, ilk olarak Denizli Final Okulları’nı ziyaret etti. Final Okulları Genel Müdürü Sadi Öztekin ve Sümerpark Genel Müdür Zorhan Sancar tarafından karşılanan Erdoğan ve Oğuz’a okul hakkında bilgiler verildi.

Öztekin, araştırmacı ve sürekli kendini geliştiren gençlik yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Milletini, ülkesini ve bayrağını seven, geçmişine saygı duyan, geleceğine bilim ve teknolojinin öncülüğünde yön vermeye çalışan, bilgi ve becerilerini yaşamıyla ilişkilendiren bir gençlik yetiştirmek istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda da çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Laboratuvarlara, özellikle de matematik, fizik ve kimya gibi dersleri uygulamalı olarak işlendiği FETEMM laboratuvarına büyük önem veriyoruz. FETEMM eğitim sistemi ile öğrencilerimiz hayallerini somut bir şekilde gerçeğe dönüştürüyor. Böylece öğrencilerimiz zevkli bir şekilde yeteneğine göre fen ve teknoloji konusunda hayata hazırlanıyor” dedi.

denizli-dto-ziyaretler-necati-bilican-lisesi

Ardından Vali Necati Bilican Mesleki Eğitim Merkezi’ne geçildi. Burada da Merkez Müdürü Ali Baran, faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi. Baran, kursiyerlere meslek öğretmeyi amaçladıklarını ifade ederek, “Hayatın her alanında çırak, kalfa ve ustalara ihtiyaç vardır. Biz de iyi eğitim vererek merkezimize gelen kursiyerlerimizi yetiştirmek istiyoruz” diye konuştu.

denizli-dto-ziyaretler-seviye

Seviye Okulları’nı da ziyaret eden Erdoğan ve Oğuz, Kurucu Müdürler Mahmut Çatlık ve Şaban Varol’dan, okul hakkında bilgiler aldı.

EĞİTİM ALANINDA YENİLİK ÜZERİNE YENİLİKLER YAPILMAKTADIR
Müdür Mahmut Oğuz, ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede, “Denizli eğitim, sanayi, turizm, tarım ve ihracatta da ülkemiz illeri ilk sıralarda yer alması nedeniyle; Denizli Milli Eğitim camiası olarak hayırseverlerimizle, meslek odalarımız ve işletmelerimizle birlikte işbirliğine dayalı, daha çok çaba sarf etmenin heyecanı, sorumluluğu ve bilinci içerisinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Eğitim sistemine katkı sağlayan özel okullarımız da eğitim kalitesinin artırılmasında, birçok yeniliğin eğitim sistemine girmesinde öncü görev üstlenmektedirler. Bu nedenle özel okulların sayısının ve niteliğinin artırılması önemlidir. Bunu da bakanlığımız her fırsatta desteklemektedir. Eğitim alanında yenilik üzerine yenilikler yapılmaktadır” dedi.

ERDOĞAN: DENİZLİ EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADI
Başkan Uğur Erdoğan ise Denizli’nin eğitimde çağ atladığını bir kaz daha gördüklerini belirterek, “Bizim tek eksiğimiz tanıtım. Denizli üretim, sanayici ve girişimci olması ile tanınıyor. Bugünkü ziyaretlerimizde hem devlet hem de özel okullarımızın üst seviyelerde olduğunu gördük. Fiziki yapılaşmanın yanı sıra özel laboratuvar ve sosyal-kültürel çalışmalara imza atılması gerçekten takdire şayan. Bu faaliyetlerin mutlaka tanıtılarak, ulusal çapta eğitimde etkin olduğumuzu kanıtlamalıyız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90