REKLAMI GEÇ

Denizli Ticaret Odası’nın 2015 raporu

Denizli Ticaret Odası’nın 2015 raporu

Denizli Ticaret Odası, Türkiye’nin en etkin kuruluşlarından biri olma özelliğini sürdürüyor. Geride bıraktığımız 2015 yılını da dolu dolu geçiren Denizli Ticaret Odası, çok önemli organizasyonlar düzenledi, kritik görüşmeler gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2016 Cuma, 14:13

Denizli Ticaret Odası, 2015 yılında birbirinden önemli çalışmalara imza attı. Dolu dolu bir yılı geride bıraktıklarını belirten Denizli Ticaret Odası Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, faaliyetlere ilişkin değerlendirmeler yaptı.

İşte Denizli Ticaret Odası’nın 2015’de öne çıkan ve ses getiren etkinliklerinden bazıları:

300 ÜYE YURT DIŞI FUARLARA GÖNDERİLDİ
Denizli Ticaret Odası, 2015 yılında 300 üyesinin yurt dışında düzenlenen fuarlara katılımlarını sağladı. DTO heyetleri, fuarlarda araştırma yapma ve teknolojik yenilikleri yerinde görmenin yanı sıra sektörel toplantı ve iş gezileri imkanı da buldu. DTO üyeleri katıldıkları fuar organizasyonlarından önemli bağlantılarla döndü.

denizli-ticaret-odasi-2015-yili-yurt-disi-fuar

200 DTO ÜYESİ YURTİÇİ FUARLARA KATILDI
Denizli Ticaret Odası’nın üyelerine yönelik fuar organizasyonları yurt içi fuarlarla da devam etti. 2015 yılında 200 DTO üyesi, Türkiye’nin değişik illerinde düzenlenen fuarlara gönderildi, araştırma ve inceleme yapmalarına, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmelerini imkan tanındı.

DENİZLİ TİCARET ODASI CEP’TE
Bilgi ve mobil teknolojilerini kullanarak yeni projelere imza atan Denizli Ticaret Odası, web sitesini yenileyerek, üyelerine online ödeme imkanı sağladı. DTO, üyelerinin borç sorgulama yapabilmeleri, duyuru ve etkinliklerimize anında ulaşabilmeleri amacıyla AppStore ve Google Play’deki yerini aldı.

denizli-ticaret-odasi-2015-yili-girisimcilik

350 YENİ GİRİŞİMCİ YETİŞTİRİLDİ
Denizli Ticaret Odası tarafından düzenlenen “Girişimcilik Eğitim Programı” ile 350 girişimcinin sertifika alması sağlandı. Denizli Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) tarafından verilen eğitimlerle 2011 yılından bu yana toplam 700 kişi, girişimcilik belgesi almaya hak kazandı.

ODALAR ARASI İŞBİRLİĞİ
Denizli Ticaret Odası, oda ve borsalar ile ticaretin geliştirilmesi amacıyla işbirliğini sürdürüyor. Nazilli, Kuşadası, Konya, Diyarbakır ve Isparta borsa ve ticaret odalarına mensup heyetlerle bir araya gelen Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ve yönetim kurulu üyeleri, karşılıklı görüş alışverişinde bulunma imkanı buldu.

denizli-ticaret-odasi-2015-yili-dernekler-isbirligi

DTO’NUN ENERJİSİ İLE DERNEKLERİN GİRİŞİMCİ RUHU BİR ARADA
Denizli Ticaret Odası yönetimi, dernekler ile de sıkı ilişkiler içinde yer aldı. Denizli Ticaret Odası, Ahi Sanayici ve İşadamları Derneği, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir ve Denizli Şubesi, Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD), Denizli Müteahhit İş Adamları Derneği (DEMİAD), Enerji Verimliliği Derneği, Kaleiçi Derneği, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi, Pamukkale Gençlik Derneği ile Tekstil Tasarım Derneği yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyaretlerde, karşılıklı işbirlikleri ve ortak projelerle ilgili görüş alışverişi yapıldı.

denizli-ticaret-odasi-2015-yili-kaleici-senligi

KALEİÇİ ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ’NİN 4.SÜ YAPILDI
Denizli Ticaret Odası, 800 yıllık tarihi Kaleiçi Çarşısı’nda alışverişi canlandırmak amacıyla geleneksel hale getirilen alışveriş şenliğinin 4.süne sponsor oldu. Alışveriş şenliği görkemli bir törenle açıldı, Kaleiçi’nde en çok satışı yapılan ürünlerden hazırlanan koleksiyonlar, mankenler tarafından tanıtıldı.

denizli-ticaret-odasi-2015-yili-patent-odulu

TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ’NDEN DENİZLİ TİCARET ODASI’NA ÖDÜL
Türk Patent Enstitüsü, “Denizli Traverteni”ni coğrafi işaret olarak tescil ettirmemiz dolayısıyla Denizli Ticaret Odası’na ödül verdi. Denizli Ticaret Odası, Denizli ve bölgesinde sosyal sorumluluk bilinci içinde şehrin adıyla özdeşleşmiş ekonomik, sosyal, tarihi ve doğal değerlerin korunması, hayatiyetini devam ettirmesi ve bunların ekonomik değere dönüşmesine öncülük ederek, 2008 yılında “Denizli Traverteni”ne coğrafi işaret belgesi alınması için çalışmalar başlatmış ve 2011 yılında “Denizli Traverteni” coğrafi işaret olarak tescillenmişti.

denizli-ticaret-odasi-2015-yili-kardeslik-pankartiDENİZLİ TİCARET ODASI’NDAN “KARDEŞLİK” PANKARTI
Denizli Ticaret Odası, yaşanan terör olaylarına karşı tavrını net bir şekilde ortaya koymayı sürdürdü. Hazırlanan dev bayrak ve pankartla terör olaylarına tepki gösteren DTO yönetimi, kardeşlik vurgusu yaptık. DTO, teröristlerin hain saldırıları sonucu hayatını kaybeden vatandaşlar, şehit düşen askerler ve polisleri yaptırdığı pankartla andı.

denizli-ticaret-odasi-2015-yili-uc-oda-protokol-imzaladi

ÜÇ ODA ORTAK BİNADA HİZMET VERECEK
Denizli’de etkin 3odanın aynı çatı altında hizmet vermelerini sağlamak amacıyla etkili bir adım atıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği yer üzerine yapılacak ‘Ortak Hizmet Binası’ için protokol imzalandı. Denizli Ticaret Odası merkezinde gerçekleştirilen protokol törenine, dönemin AK Parti Denizli Milletvekilleri, Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve çok sayıda davetli katıldı.

denizli-ticaret-odasi-2015-yili-tekstil-tasarim-merkezi

DENİZLİ TEKSTİL YENİLİK VE TASARIM MERKEZİ
Denizli Ticaret Odası’nın Tekstil işletmelerine Ar-Ge ve yenilik alanında danışmanlık hizmeti sunmak amacıyla başlatılan ‘Denizli Tekstil Yenilik ve Tasarım Merkezi’ adlı projeyi 2015 içinde tamamladı.

denizli-ticaret-odasi-2015-yili-uc-oda-protokol-imzaladi-1

TOBB VE DENİZLİ’Yİ TEMSİL ETTİ
Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, 2015 yılında TOBB’u ve Denizli’yi çeşitli toplantılarda ve ziyaretlerde temsil etti. Denizli heyeti, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaret yaptı. Ramazanoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Denizli’ye yapılacak projeler ve hükümet çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

denizli-ticaret-odasi-2015-yili-basbakan-ziyaret-1

TOBB YÖNETİM KURULU, BAŞBAKAN DAVUTOĞLU VE BAKANLARI ZİYARET ETTİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

denizli-ticaret-odasi-2015-yili-yurtdisi-ziyaret

3 ÜLKEDE TOBB İLE BİRLİKTEYDİK
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, 2015 yılında TOBB’u temsilen çeşitli ülkelerde de temaslarda bulundu. 22-24 Şubat 2015 tarihlerinde Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde gerçekleştirilen B20 Türkiye Toplantısı’na katılan Özer, 31 Ağustos-2 Eylül 2015 tarihleri arasında Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da gerçekleştirilen D-8 ülke temsilcilerinin ve D-8 Genel Sekreteri Seyid Ali Muhammed Musavi’nin bir araya geldiği “D-8 Özel Sektör Toplantısı”nda TOBB’u temsil etti.

Özer, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na Fransa’nın en üst düzey nişanı olan Legion D’honneur madalya verilmesi töreninde de hazır bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90