REKLAMI GEÇ

Denizli’nin Heimtextil’deki gücü arttı

Denizli’nin Heimtextil’deki gücü arttı

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük ev tekstil fuarı konumunda olan Heimtextil Fuarı’na Denizli’nin 60 firması ile damga vurduğunu belirterek, “Temsil gücümüzün artması, moralimizi yükseltti” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2016 Çarşamba, 12:29

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı TİM Başkan Vekili Süleyman Kocasert, Heimtextil Fuarı’nda stand açan Denizlili firmaları yalnız bırakmadı.

denizli-dto-denizli-heimtextil-damgasi-turkuaz

12-15 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve 2 bin 866 firmanın katıldığı fuarda, Bursa’dan 70, Denizli’den 60, İstanbul’dan 53 ve diğer illerden 27 olmak üzere Türkiye’den toplam 210 firma stand açtı.

denizli-dto-denizli-heimtextil-damgasi-ozan-tekstil

Küreselleşen dünyada fuarların daha da önem kazandığını ifade eden Denizli Ticaret Odası Başkan Necdet Özer, “Firmalarımız, üretmenin yanı sıra markalaşma, tanıtım ve pazarlamaya da önem vermelidir. Markalaşıp katma değerli ürünler üretilmesi, iç ve dış yatırım olanakları konularında bilgi sahibi olunması için de ulusal ve uluslararası alanda düzenlenen fuarların önemi çok büyüktür. Bu fuarlar arasında yer alan Heimtextil de, çeşitli ülkelerden ev tekstili imalatçılarının katıldığı, tekstil alıcıları ile satıcılarının buluştuğu ve o yılki bağlantıların yapıldığı ilk fuar olması nedeniyle yıllardan beri önemini muhafaza etmektedir.” dedi.

FİRMA SAYIMIZ 46’DAN 60’A ÇIKTI
Denizli’de ev tekstili alanında üretim yapan ihracatçıların Heimtextil Fuarı’na, önceden hazırlık yaptığını, o yıl için piyasaya sunmayı planladıkları renk, desen ve modellerden oluşan ürünlerini sergilediklerini anlatan Özer, “Müşteri güvenini kazanmış ve kalitesiyle ön planda olan Denizlili üreticilerimiz, bu yıl da ilimizi başarıyla temsil etmektedirler. Fuarda stant açan üyelerimizi ziyaret etmek, tetkik ve incelemelerde bulunmak üzere her yıl heyet halinde Heimtextil Fuarı’na iştirak etmekteyiz. Bu yıl ki Heimtextil Fuarı’nın da başarılı geçeceğini ve üyelerimizin yeni siparişlerle ilimize döneceklerinden eminiz” dedi.

Denizli’nin geçen yıl 46 firmayla bu yıl ise 60 firma ile temsil edildiğini söyleyen Başkan Necdet Özer, “Bu yıl İstanbul’un önüne geçerek 60 firmayla Türkiye’yi 2. sırada temsil ediyoruz. Bu temsil gücümüzün artması moralimizi yükseltti. Denizli’nin sanayici ve ihracatçı firmalarıyla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

denizli-dto-denizli-heimtextil-damgasi-menderes

Denizli firmalarının morallerinin yerinde olduğunu ve geleceğe umutla baktıklarını gördüklerini söyleyen Başkan Özer, “Ev tekstili trendlerinin fuarın yeni trendler salonu sayesinde kolayca takip edilebildiğini, bunların haricinde ise 4. hall’un döşemelik ve perde sektörü için genişletildiğini gözlemledik. Fuarda yoğun bir ziyaretçi akını vardı. Firmaların standlarına yaptığımız ziyaretlerde, potansiyel alıcılarla görüşme yapar durumda olduğunu, Denizli ürünlerine ilginin büyük olduğunu gördük. Bu ziyaretçilerin gezici değil, potansiyel alıcılardan oluşması; fuar sonrasında ihracat yapılacağı anlamına gelmektedir. Fuarın ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisi adına verimli geçmesini diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90