REKLAMI GEÇ

DTO Başkanı Erdoğan STK ziyaretlerini sürdürüyor

DTO Başkanı Erdoğan STK ziyaretlerini sürdürüyor

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla temaslarını sürdürüyor. Ziyaretler ile kurumlar arasındaki işbirliğini geliştirmenin hedeflendiğini belirten Erdoğan, “Ortak paydamız Denizli ile ilgili görüş alışverişinde bulunuyor, kurumlar arasındaki köprüleri sağlamlaştırıp, yeni işbirliklerinin zemini hazırlıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2020 Cuma, 14:56

DTO Başkanı Uğur Erdoğan ve kurmayları, üyelerine yönelik gerçekleştirdiği rutin ziyaretlerin yanı sırı, sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya geliyor, temaslarda bulunuyor. Erdoğan ve DTO yönetimi Denizli Gazeteciler Cemiyeti, Hak-İş Sendikası ve Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İş Adamları Derneği
yönetimleriyle bir araya geldi.

DGC YÖNETİMİYLE BULUŞTU
DTO Başkanı Uğur Erdoğan, kısa bir süre önce genel kurula giden ve yönetimini yenileyen Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret etti. Erdoğan’a, Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcıları Melek Sözkesen ve Hasan Aracı, Genel Sekreter Ali Rıza Tekin eşlik etti. Erdoğan ve beraberindekileri, DGC Başkanı Muhammet Karaçay ile yönetim kurulu üyeleri Mesut Güler, Sevim Say, Ayhan Çimendağ, Metin Akman ve Sırrı Doğan ağırladı.

DGC BAŞKANI KARAÇAY İLE EKİBİNİ KUTLADI
Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin 50. kuruluş yıldönümünde başkan seçilen Muhammet Karaçay ile yönetimini kutlayan Erdoğan, Denizli basını ile her zaman iç içe olduklarını belirtti.

HAK-İŞ’İ ZİYARET ETTİ
DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Hak-İş) İl Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Hak-İş Denizli Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ile konfederasyona bağlı sendika başkanları ve yöneticileri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Erdoğan, sendika çalışmaları hakkında bilgi aldı. Erdoğan, Denizli Ticaret Odası faaliyetleri ve 2020 Denizli Yılı projelerini anlattı.

DİMSİAD YÖNETİMİ İLE EVİNİ YENİLE DENİZLİ KAMPANYASI’NI DĞERLENDİRDİ
Erdoğan, Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İş Adamları Derneği (DİMSİAD) yönetimiyle de bir araya geldi. Erdoğan, yakın zamanda gerçekleştirecekleri “Evini Yenile Denizli Kampanyası” ile ilgili bilgi verdi.

“ORTAK PAYDAMIZ DENİZLİ’Yİ KONUŞUYORUZ”
Ziyaretlere ilişkin değerlendirme yapan DTO Başkanı Erdoğan, kurumlar arasındaki iş birliğini önemsediklerini belirtti. Erdoğan, “Bunun için de bulduğumuz her fırsatta, üyelerimizin yanı sıra odalar ve dernekler gibi sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelip, ortak paydamız Denizli’yi konuşuyoruz. İlimizde hizmet veren sivil toplum kuruluşları ile bu tür istişarelerimizin, kurumlar arasındaki köprüleri kuvvetlendirdiğine inanıyoruz. Ziyaretlerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90