REKLAMI GEÇ

DTO girişimci fabrikası gibi

DTO girişimci fabrikası gibi

Denizli Ticaret Odası (DTO), sağladığı eğitim imkanlarıyla iş hayatına girişimciler kazandırıyor. Girişimcilik fabrikası gibi faaliyet gösteren DTO’nun açtığı girişimcilik kursuna katılan 650 kişi, belge almaya hak kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2015 Perşembe, 12:49

DTO’nun, İŞKUR İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği “Girişimcilik Eğitim Programı”, Denizli Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) tarafından verilen eğitimlerle devam ediyor. 2011 yılında 350 kişinin eğitim aldığı kurslarda, 2014 yılından bu yana da yaklaşık 300 girişimci adayı yetiştirildi.

denizli-ticaret-odasi-genel-bilgi-h

30 BİN TL HİBE, 70 BİN TL FAİZSİZ KREDİ
“Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Projesi” kapsamında, girişimci adayları, kendi iş fikirlerine ilişkin iş planları ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)’e başvurarak, onay çıkması durumunda 30 bin TL’ye varan hibe, 70 bin TL’ye varan faizsiz kredi imkanından faydalanabiliyor.

TOPLAM 750 GİRİŞİMCİ YETİŞTİRİLECEK
DTO Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, 2011 yılında 350 adayın girişimcilik eğitimlerine katıldığını hatırlatarak, 2014 yılında ise Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile “Girişimcilik Eğitim Programı” için TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun şahitliğinde protokol imzalandıklarını, bu kapsamda da 750 kişinin girişimci olarak yetiştirileceğini söyledi.

Özer, Denizli Ticaret Odası olarak işsizliğe çözüm olarak kendi işini kurarak, ekonomiye dinamizm kazandıracak girişimcilerin yetiştirilmesine büyük önem verdiklerini sözlerine ekledi.

HİSARCIKLIOĞLU: DENİZLİ’NİN AVANTAJI GİRİŞİMCİLİK RUHU
Mutluluğun, refahın ve zenginliğin girişimcilikten geçtiğine işaret eden TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, bu bağlamda DTO’’nun önemli bir faaliyete imza atığını belirtti. Hisarcıklıoğlu, Denizli’nin avantajının “girişimcilik ruhu” olduğunu ifade ederek, “Ülkemizin zenginleşmesi, işsizlik belasının bitirilmesinin yolu girişimcilikten geçiyor. Bunun için de girişimcilik kursları çok büyük öneme sahip. Girişimcilik kursuyla girişimciliğe başlayacak insanlar, girişimlerini daha bilinçli, daha akıllı ve ayakları yere daha sağlam basar şekilde yapacaktır” dedi.

denizli-dto-worldfood-ic

DTO ÜYELERİ, WORLDFOOD VE IPACK TURKEY FUARLARINDA
Denizli Ticaret Odası’nın 5, 6 ve 22. meslek komitesine mensup 25 üye, 23. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri (WORLDFOOD İSTANBUL) ile Ipack Turkey fuarlarında araştırma, inceleme ve yeni teknolojilerle tanışma fırsatı yakaladı.

Bu yıl ambalajlama, paketleme ve gıda işleme sistemlerinin sergilendiği Ipack Turkey ile aynı platformda düzenlenen Worldfood İstanbul Gıda Fuarı, gıda dünyasını 3-6 Eylül 2015 tarihleri arasında birçok yeni ürünlerle tanıştırdı. 30. kez düzenlenen Ipack Turkey’de, katılımcı ve ziyaretçilere, gıda ürünlerinin daha sağlıklı ve uzun süre korunmasına imkân veren sistemler tanıtıldı.

DTO üyesi 25 kişilik işadamı heyeti, İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo’daki fuarları, günübirlik olarak ziyaret etti. Organizasyon dolayısıyla DTO’ya teşekkür eden heyet üyeleri, uluslararası gıda ürünleri ve paketleme hakkında son gelişmeleri yerinde incelediklerini ve yetkili kişilerden birebir bilgi alma şansı bulduklarını söyledi.

ÖZER: FUAR DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, 6 yıldır üyelerini dünyada ve Türkiye’nin değişik illerinde düzenlenen fuarlara araştırma ve inceleme yapmak üzere gönderdiklerini belirterek, “Üyelerimize, fuar desteğimiz devam ediyor. Son olarak 25 üyemizi, WorldFood Istanbul ve Ipack Turkey fuarlarına gönderdik” dedi.

Küreselleşen dünyada ticaret ve sanayi alanındaki rekabetin kıyasıya yaşandığını vurgulayan Başkan Necdet Özer, “Rekabet dolayısıyla firmalarımızın üretimin yanında, tanıtım, pazarlama, satış ve bunun sürdürülebilir kılınması için yeni yöntemler bulmaları gerekmektedir. Bunu sağlamada ulusal ve uluslararası alanda düzenlenen fuarların önemi büyüktür” diye konuştu.

Denizli Ticaret Odası rehberliğinde firmaların rekabet güçlerinin artması için fuarlara katılımlarını sağladıklarını belirten Özer, “Odamıza kayıtlı bulunan işletmelerimizin, rakiplerini tanımaları, yeni ürünler ve teknolojiler hakkında bilgi edinmeleri ve marka imajı oluşturmaları adına fuarlar çok önemlidir. Firmalarımızın ufkunu açmalarına, yeni müşteriler bulmalarına vesile olan fuarlar sayesinde kent ekonomimizin daha da canlanacağına inanıyoruz. Oda olarak, bundan sonra da fuar desteğimizi devam ettireceğiz” açıklamasını yaptı.

denizli-dto-meclis-toplantisi-ic-1

EKONOMİDE ÇİN TEHDİDİ
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Denizli Ticaret Odası Ağustos ayı Meclis Toplantısı’nda ekonomik gelişmelerle ilgili değerlendirmeler yaptı.

Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız’ın yönettiği Meclis Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Necdet Özer, Çin’deki gelişmeler nedeniyle dünya ekonomisinin yeni bir olumsuzluk dalgasıyla karşı karşıya kaldığını belirten Özer, alınan bir dizi önlemlere rağmen Çin’deki sıkıntıların aşılamadığını, bunun da Japonya ve diğer Uzadoğu ülkelerindeki istikrarı bozduğunu söyledi.

Uzakdoğu’da yaşananları Avrupa ve Amerika ülkelerine yayıldığına, gelişmekte olan ülkelerde başlayan çöküşün gelişmiş ülkelere de sıçradığına işaret eden Özer, küresel ekonomideki olumsuzlukların Türkiye ekonomisini diğer ülkelere göre daha fazla etkilediğini, bunda politik belirsizlik ve bunun getirdiği yapısal dengesizliklerin de payının bulunduğunu kaydetti.

denizli-dto-meclis-toplantisi-ic

“UMARIM 2016’YI KAYBETMEYİZ”
Küresel krizin etkisi ile Borsa İstanbul ve TL’deki değer kaybının rekor düzeylere geldiğine dikkati çeken Özer, “Küresel ekonomideki olumsuzlukların Türkiye ekonomisine yansıması ve milli ekonomideki dengesizliklerin yoğunlaştığı bugünkü ortamda ülkemizde ortaya çıkan siyasi belirsizlikle birlikte Türkiye açısından tabloyu daha da ağırlaştırmaktadır. Yurt dışı ve yurt içinde ortaya çıkan olumsuz gelişmelerin etkisiyle, maalesef 2015 yılı ekonomik bakımdan ülkemiz için kayıp yıl olacak gibi görünmektedir. Şayet bu istikrarsızlık devam ettiği takdirde 2016 yılını da kaybetme riskiyle karşı karşıyayız. Umarım ki, 2016 yılını da kaybetmeyiz” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ İHRACATINDA DÜŞÜŞ
Gelişmelerin Denizli ekonomisine yansımalarına da değinen DTO Başkanı Necdet Özer, “2015 yılı temmuz ayı sonu itibariyle Denizli ihracatı, 2014 yılının aynı dönemine göre yüzde 21,53 oranında azalarak, 1 milyar 485 milyon 697 bin dolar olarak gerçekleşmiştir. Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerine göre, 2015 Temmuz ayı sonu itibariyle en fazla ihracat; 198 milyon 923 bin dolar ile İngiltere’ye, 157 milyon 7 bin dolar ile Almanya’ya ve 114 milyon 701 bin dolar ile ABD’ye yapılmıştır” dedi.

İTHALATTA DA GERİLEME OLDU
İthalat verilerini de değerlendiren Özer, bu yılın ilk altı ayında yapılan ithalatın 2014’ün aynı dönemine göre yüzde 17.76 oranında azalarak 969 milyon 141 bin dolar olarak gerçekleştiğini, en fazla ithal edilen ürünlerin bakır mamulleri, pamuk, pamuk ipliği, pamuklu mensucat, demir ve çelik ürünleri olduğunu, ithalat yapılan ülkeler arasında Rusya Federasyonu, Kazakistan ve Özbekistan ilk sıralarda yer aldığını sözlerine ekledi.

denizli-dto-necdet-ozer-kosgep-ziyaret-ic

KOSGEB İL MÜDÜRÜ KILINÇ, DTO’YU ZİYARET ETTİ
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Denizli İl Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer’i ziyaret etti.

Denizli ekonomisinin konuşulduğu ziyarette Başkan Necdet Özer, Denizli’ye yeni atanan Müdür Mahmut Oğuz Kılınç’a görevinde başarılar dileyerek, KOSGEB Denizli İl Müdürlüğü ile birçok ortak faaliyete imza attıklarını, bundan sonra da çeşitli projelerde yer almaya hazır olduklarını dile getirdi.

Denizli’nin çok aktif bir il olduğuna işaret eden Müdür Kılınç, “Denizli’ye İzmir’den atandım. Denizli’nin üst seviyelerde desteklerden yararlanmasını sağlamayı hedefliyoruz. Denizli Ticaret Odası’nın yanımızda olduğunu görmek bizleri ayrıca memnun etmiştir” dedi.

MESLEKİ UYGULAMA EĞİTİMİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
Denizli Ticaret Odası ve Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle ilimizde talep edilen nitelikli ve eğitimli işgücünü karşılamaya yönelik “Mesleki Uygulama Eğitimi” sistemi hayata geçiriliyor. Bu sistem, işverenlerin nitelikli ve eğitimli işgücü talebini karşılamak adına “üniversite ve işverenler” arasında bir işbirliği uygulamasıdır.

Bu amaçla öğrenciler, 4 dönemlik meslek yüksekokulu eğitimlerinin 3 döneminde teorik eğitim almakta, kalan bir dönemini de tamamen mesleki uygulama doğrultusunda işletmelerde tam zamanlı olarak yerine getirmekte. İlk etapta 4 program (işletme, lojistik, pazarlama ve dış ticaret) olarak bu sistem uygulamaya geçirildi.

İlgilenen oda üyeleri, 0 258 811 50 70 numaralı telefondan Honaz Meslek Yüksekokulu Staj Koordinatörü Öğretim Görevlisi Adnan Akşit ile iletişime geçerek, program hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecek.

denizli-kamu-hastaneler-dto-ziyaret-ic

KHB GENEL SEKRETERİ ÖZTÜRK, DTO’YU ZİYARET ETTİ
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği (khb) Genel Sekreteri Berna Öztürk ile İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. Muhammet Akçaoğlu, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’i makamında ziyaret etti.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği olarak yaptıkları çalışmalarI anlatan Genel Sekreter Öztürk, Denizli Ticaret Odası’nın önemli faaliyetlere imza attığını söyledi. Denizli Ticaret Odası’nın Denizli’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren Öztürk, “Ekonomiye yön veren bir kurum olan Denizli Ticaret Odası’nın, sosyal sorumluluk gereği de birçok örnek çalışmalar yaptığını gözlemlemekteyiz. Aynı zamanda TOBB’daki faaliyetlerinizi de yakından takip ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Başkan Özer ziyaretleri dolayısıyla Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk ve İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. Muhammet Akçaoğlu’na teşekkür ederek, “Denizli Ticaret Odası olarak, çeşitli kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile ortak projelere imza atıyoruz. İlimizde canla başla görev yapan Denizli Kamu Hastaneleri Birliği ile de çeşitli projeler gerçekleştirebiliriz” diye konuştu.

denizli-testil-tasarimcilar-dernegi-dto-ziyaret-ic

TEKSTİL TASARIMCILARI DERNEĞİ’NDEN ÖZER’E ZİYARET
Denizli Tekstil Tasarımcıları Derneği Başkanı Tülay Pay ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’i ziyaret etti.

Ziyarette dernekleri hakkında bilgiler aktaran Tülay Pay, derneklerinin yeni kurulduğunu belirtti. Tekstil kenti Denizli’de moda-tasarım alanında tüm kurum ve kuruluşlar ile işbirliği yaparak Denizli’nin toplumsal yaşamına katkı sağlamak istediklerini ifade eden Pay, yönetim kurulu olarak çeşitli ziyaretlerde bulunarak, derneklerinin amaçları ve hedefleri ile ilgili bilgiler aktardıklarını söyledi. Pay, “Amacımız, tasarımcı haklarının korunması, tekstil tasarımında yeniliklere öncü olup tasarım konusunda eksiklikleri kapatmaktır” şeklinde konuştu.

Denizli Ticaret Odası olarak sosyal sorumlulukları gereği çeşitli projeler gerçekleştirdiklerini, bunlardan birinin de geçtiğimiz aylarda hayata geçirilen ve tamamlanan Denizli Tekstil Yenilik ve Tasarım Merkezi Projesi’nin olduğunu dile getiren Başkan Özer, “Biz Denizli’ye katkı sağlayacak her türlü projede yer alıyoruz. Derneğinizin de güzel amaçları var. Önümüzdeki aylarda sizlerle de Denizli için çalışmalar gerçekleştirebiliriz” dedi.

TİCARİ İŞBİRLİKLERİ DUYURULARI
Cadılar Bayramı Süsü İçin Üretici Aranıyor
Ref: BRDK20150825001
Hollandalı bir girişimci tasarlamış olduğu ve cam olarak imal ettiği süs şişesini plastik olarak imal edebilecek imalatçı arayışı içindedir. Şişe ölçüsü 4 litre, boyutları 24 cm yükseklik 17 cm çap şeklinde olacaktır. Standart üretimin devamlılığı açısından ölçülerdeki küçük değişimler (halihazırdaki kalıpların kullanılması amacıyla) kabul edilebilir olacaktır. Ürün müşteri tarafından içine su ve renklendirici solusyon konup kapağı kapatılıp hafifçe çalkandıktan sonra kullanılabilir hale gelecektir. İmalatçıdan plastik şişe üretimi ile birlikte, son montaj konusunda yardımcı olması da beklenmektedir. Plastik şişe, renklendirici sıvı ve grafik çıktısının imalatçının göndermiş olduğu paketin içinde yer alması gerekmektedir. 6’lı paketler halinde 10.000 – 15.000 adet ürün alınması planlanmaktadır.

Hollandalı Bir Şirket Konfeksiyon Üretimi ve Kumaş Baskısında Tecrübeli İmalatçı Arıyor
Ref: BRNL20150820001
Orta ve üst segmentte markalara imalat yapan şirket, Doğu Avrupa bölgesinde yerleşik bir imalatçı ile ticari acente anlaşması veya imalat anlaşması yapmak istemektedir. Şirket şu an iki Çinli firma ile çalışmaktadır. Ürünler 50 adetten 1000+ adete kadar farklı sayılarda sipariş edilecektir. Çalışılacak firmada aranan kabiliyetler;
• Viskos, ipek gibi farklı materyallerden imal edilen kesilmiş ve dikilmiş elbiseler, etekler gibi ürünleri imal edebilmesi,
• Farklı kumaş türleri için çeşitli baskı teknikleri yapabilmesi,
• Kumlu yıkama, durulamalı yıkama ve yumuşak yıkama yapabilmesi.

Polonyalı Şirket Kahve ve Fırınlanmış Ürün Tedarikçisi Arıyor
Ref: BRPL20150819001
Lublin’de yerleşik durumda, kahve kavurma ve dağıtım konusunda faaliyet gösteren şirket, dağıtım anlaşması yapabileceği yeşil kahve, hazır kahve, kurabiye kek gibi tatlılar ve fırınlanmış ürün tedarikçisi arayışı içindedir. 2009’dan beri faaliyet gösteren ve ürünlerini restoranlara ve otellere satan şirket, dünyanın farklı kıtalarından kahve tedarik etmektedir. Şirket kendi geliştirdiği kavurma yöntemi sayesinde yeşil kahveye acı, tatlı veya asidik aromalar kazandırabilmektedir. Şirketin kendi kavurma kabiliyetinden ötürü, tedarik edilecek yeşil kahvenin ham olması gerekmektedir. Öncelikli olarak yeşil kahve ve hazır kahve tedariki aranmasıyla beraber, ikincil ürün olarak kek kurabiye gibi tatlılar ve fırınlanmış ürünlerin tedariki de istenmektedir.

Sağlık Sektöründe Kullanmak Üzere, Dokumasız Tek Kullanımlık Kısa Pantolon İmalatçısı Aranıyor
Ref: BRSE20150821001
İsveçli iki girişimci, jinekolojik muayene veya rektoskopide kullanılacak, hastaların giyebildiği, tek kullanımlık dokumasız kumaştan imal bir panotlon geliştirmişlerdir. Girişimciler bir İsveç medikal ürün imalatçısı ile anlaşacak olup, ürünün medikal ürünler ile birlikte tüm dünyadaki hazır müşterilere satışının sağlanmasını hedeflemektedirler. Ürün 30 gramlık dokumasız kumaş, elastik iplik ve dikiş yerlerinden mamul olup, dikiş talimatı ve desenleri mevcuttur. Ürünün alternatifi olmamakla birlikte, İsveç hastanelerinde yapılan numune testlerinde büyük bir pozitif geri dönüş alınmıştır. Şirket acil olarak imalatçı arayışı içindedir. İmalatçının büyük ölçekli imalat yapabilmesi gerekmektedir.

İngiliz Bir Satıcı, İmalat Anlaşması Yapabileceği Özel Aydınlatma Ürünleri İmalatçısı Aramaktadır
Ref: BRUK20150819001
İngiltere merkezli, 32 ülkede iş yapmakta olan, 2500’den fazla tedarikçiye sahip, internet üzerinden 550.000’den fazla ürün satışı gerçekleştiren ve günde 46.000 ürün siparişi alan şirket, cıva buharı lambaları, metal halojen lambalar, SON lambaları, SOX lambaları, sinek öldürücü lambalar ve sinek öldürücü lamba tesisatı imal eden bir imalatçı arayışı içindedir. Ürünler şirket adına imal edilecek olup, şirketin logosu ve markası ile satışa sunulacaktır. İmalatçının Avrupa bölgesinde olması veya İngiltere’ye kolay ürün gönderebilecek bir lokasyonda olması tercih sebebidir.

Belçikalı Yatak Firmasının Üretici Arayışı
Ref: BRBE20150727001
Yatak konusunda üretim ve distribütörlük faaliyeti gösteren Belçikalı bir firma inovatif özelliklere sahip yatak üreticileriyle temasa geçmek ve onlara distribütörlük hizmeti sunmak istemektedir. Bazalı yataklar, şilteler, şu yatakları, havalı minderler ve akıllı minderler firmanın üzerinde çalıştığı ürünlerdendir.

Gıda Distribütörü Portekizli Firmanın Üretici Arayışı
Ref: BRPT20150129001
HORECA (Hotel – Restoran – Cafe) kanalında distribütörlük ve toptancılık faaliyeti gösteren Portekizli firma bu hizmetini üreticilere sunmak ve gıda konusunda çalışan üreticilerin ürünlerini Portekiz’de satmak istemektedir.

Rus Firmanın Markalı Kıyafet Üreticisi Arayışı
Ref: BRRU20150728001
Rus bir firma, tekstil konusunda faaliyet gösteren ve bir marka yaratmış (örneğin; Strellson, Tommy Hilfiger, GAP, Guess) üreticilerle temasa geçmek istemektedir. Potansiyel üreticilerin yukarıda belirtilen markalar kadar popüler olması gerekmediği belirtilmiştir. Firma bu ürünlerin bölgesinde satışını gerçekleştirmek ve partnerine distribütörlük hizmeti sunmak istemektedir.

İsveçli Firmanın Yüksekliği Ayarlanabilir Masa Üreticisi Arayışı
Ref: BRSE20150213001
İsveçli bir firma ergonomik çalışma alanları tasarlama konusunda faaliyet göstermektedir. Firma geliştirmiş olduğu yeni konseptinde yüksekliği ayarlanabilir masa bulundurmaktadır. İsveçli firma, bu masaların üretiminde destek alabileceği ve bu kapsamda üretim/taşeronluk anlaşması yapabileceği partnerler aramaktadır.

İngiliz Firmanın Kompakt Floresan Lamba Üreticisi Arayışı
Ref: BRUK20150819002
Elektronik ve bakım ürünleri konusunda distribütörlük hizmeti veren İngiliz firma, kompakt floresan lamba üreticileriyle temasa geçmek istemektedir. 31 farklı ülkeyle çalışan ve kataloglarında 550.000 den fazla ürün bulunduran firma, 2.500 tedarikçiyle çalışmaktadır.

Litvanyalı Firmanın İş Kıyafetleri Üreticisi Arayışı
Ref: BRLT20150812001
Litvanyalı bir dış ticaret firması iş kıyafetleri konusunda faaliyet göstermektedir. Litvanya’da 11 şubesi bulunan firma, iş kıyafeti, iş ayakkabıları, tek kullanımlık ürünler ve kişisel koruyucu ürünler konusunda faaliyet gösteren üreticilerle ve tedarikçilerle iş birliğine gitmek istemektedir. Firma şu anda Fransa, İrlanda, Çek Cumhuriyeti, Polonya Portekiz, Almanya, Norveç ve İngiltere’den ithalatını yaptığı ürünlerin ülkesinde satışını gerçekleştirmektedir.

Polonyalı Kozmetik Firmasının Tırnak Ürünleri Arayışı
Ref: BRPL20150527003
Renkli kozmetik ve cilt koruma ürünleri konusunda faaliyet gösteren Polonyalı üretici firma, tırnak besleyici ve tırnak boyama konusunda profesyonel ürünler aramaktadır. Örneğin; jel ve karışım ojeler, tırnak düzelticiler vb.

Polonyalı Saat Firmasının Saat Parçası Tedarikçisi Arayışı
Ref: BRPL20150716001
Polonyalı bir firma, saat tasarımı konusunda faaliyet göstermektedir. Firma, bir takım saat parçalarının tedariki konusunda destek alacağı üreticiler veya tedarikçilerle temasa geçmek istemektedir. 30 yıldır faaliyet gösteren Polonyalı firma, mekanik ve kuartz saatlerle çalışmaktadır.

Romanyalı Distribütör ve Toptancı Firmanın Üretici Arayışı
Ref: BRRO20140506001
Makine ve yedek parçaları konusunda distribütörlük yapan Romanyalı toptancı firma, satışını yaptığı ürünleri üreten firmalarla temasa geçmek ve ürünlerini Romanya’da satmak istemektedir. Firma, enerji santralleri, dizel jeneratörler, jeneratör konteynerleri ve kutuları, dijital kontrol panelleri ve transfer panelleri gibi ürünlerin satışını yapmaktadır.

Danimarkalı Firmanın Katlanabilir ve Tek Kullanımlık Kase/Tepsi Arayışı
Ref: BRDK20150716001
Sağlık ve hastane sektörüyle ilgili 30 yılın üzerinde deneyimi olan Danimarkalı bir firma hastanelerde organ transferinde kullanılması planlanan tek kullanımlık ve katlanabilen karton kase/tepsi üretebilecek firmalar aramaktadır. Üretilecek kaselerin FSC koşularına uygun ve CE sertifikalı olması gerekmektedir.

Güney Koreli Kozmetik Üreticisinin Distribütör Arayışı
Ref: BOKR20150805002
Probiyotik kozmetik üreticisi Güney Koreli bir firma, distribütör aramaktadır. Firma erkek kadın ve çocuklar için çeşitli kozmetik ürünlerin üretimini yapmaktadır. Bu konuda Koreli üreticiye distribütörlük hizmeti verebilecek firmalar aranmaktadır.

Odun Taşıma Ekipmanları Konusunda Faaliyet Gösteren Polonyalı Distribütörün Partner Arayışı
Ref: BOPL20150514001
Odun toplama ve taşıma çantaları ve ekipmanları üzerine uzmanlaşmış Polonyalı bir firma, bu gibi ürünlerle çalışan firmalarla iletişime geçip onların ürünlerini satmak ve onlar için distribütörlük yapmak istemektedir.

Belçikalı Firmanın Çelik Parçası Üreticisi Arayışı
Ref: BRBE20150422001
Belçikalı bir firma, Ivory Sahili ve Uganda’da yapılacak olan büyük projeler için çelik parçası sağlayabilecek üreticiler veya tedarikçiler aramaktadır. Bahsi geçen parçalar; boru hatları vanalar ve gaz silindirleri olarak ifade edilmektedir. Potansiyel partnerin, büyük siparişleri karşılayabiliyor olması istenmektedir.

Hollandalı Distribütörünün Bisiklet Üreticisi Arayışı
Ref: BRNL20150629001
Hollandalı bir distribütör bisiklet ve bisikletle ilgili bir takım ekipmanların satışını yapmaktadır. Firma aşağıda belirtilen ürünlerin üretimini yapan firmalar için satış ve distribütörlük hizmeti verebileceğini belirtmektedir.
Cooper, vintage, spor, eğlence, duedipicche (2DP) bisikletleri ve bisiklet aksesuarları (V8 ekipmanları, çantalar ve kıyafetler vb.)

İngiliz Firmanın OEM Yapabilecek Biokütle Kazan ve Parçaları Üreticisi Arayışı
Ref: BRUK20150729001
Biokütle kazan (biomass boiler) üreticisi İngiliz bir firma, OEM yapabilecek ve üretim konusunda destek alabileceği üretici firmalar aramaktadır. Ahşap palet, ağaç yonga ve çoklu yakıt biokütle kazanları, üretilmesi talep edilecek muhtemel ürünler olarak belirtilmiştir. Ürünler etiketsiz olup İngiliz firmanın markası basılacaktır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90