DTO’dan şehit aileleri, gaziler ve yakınlarına pozitif ayrımcılık

Denizli Ticaret Odası’nın KOSGEB ve İŞKUR ile işbirliği içinde düzenlediği Girişimcilik Kurslarını tamamlayan 150 girişimci adayına törenle sertifikaları verildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da katıldığı törende DTO Başkanı Uğur Erdoğan, önümüzdeki haftalarda şehit aileleri, gaziler ve yakınları için girişimcilik kursları açacakları müjdesini verdi. Erdoğan, “Amacımız ülkemizin bekası için canlarını ortaya koyan şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimiz ile yakınlarına pozitif ayrımcılıkla öncelik tanımak” dedi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2017 Perşembe, 12:12
Denizli Ticaret Odası’nın KOSGEB ve İŞKUR işbirliği ile düzenlediği Girişimcilik Kursları devam ediyor. Bu çerçevede kursları başarıyla tamamlayan 150 girişimci adayı için Denizli Ticaret Odası’nda sertifika töreni düzenlendi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan’ın ev sahipliği yaptığı törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile KOSGEB İl Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç da katıldı.
ERDOĞAN: “1025 GİRİŞİMCİ YETİŞTİRİLDİ”
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, geçen yıl Kasım ayından bu yana düzenlenen girişimcilik kurslarını başarıyla bitiren 1025 kişiye sertifika verildiğini açıkladı. Erdoğan, “Bu girişimcilerimizin 600’ü DTO ve KOSGEB, 425’i de İŞKUR’un da katılımıyla 3 kurumun işbirliği ile açılan kurslarda verildi” dedi.
ŞEHİT AİLELERİ İLE GAZİLER VE YAKINLARINA MÜJDE
Sertifika töreninde bir de müjde veren DTO Başkanı Erdoğan, “Şehit yakınları, gazilerimiz ve gazilerimizin yakınlarına yönelik girişimcilik kursları açacağız. Yine bu kurslarda KOSGEB ve İŞKUR ile işbirliği içinde olacağız. Burada amacımız ülkemizin bekası için canlarını ortaya koyan şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimiz ile yakınlarına öncelik tanımak. Bir anlamda pozitif ayrımcılık yaparak, kahramanlarımıza ve yakınlarına sahip çıkmayı amaçlıyoruz. Bilindiği gibi bu kursları tamamlayarak sertifika alanlar, 50 bin TL hibe, 100 bin TL de faizsiz kredi desteğinden faydalanabiliyorlar” diye konuştu.
ZOLAN: “DENİZLİ MUTLU İNSANLARIN KENTİ OLSUN!”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan de, 150 girişimcinin sertifika aldığı, Denizli adına önemli bir törende bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üretimin, kazancın, refahın, paylaşımın olduğu yerde mutluluk vardır. Her girişimci, yeni iş kapıları açmakta, istihdam sağlamaktadır. Bu kentin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak canlı bir ekonomiye sahip olmasının önemini biliyorum. Bu anlamda Denizli Ticaret Odası’na, KOSGEB’e ve İŞKUR’a bu kurslar dolayısıyla teşekkür ediyorum. El ele vererek Denizli’nin mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir şehir olması için hep birlikte çalışalım” dedi.
Törende KOSGEB İl Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç da, girişimci adaylarına, bundan sonraki süreçte her konuda yardımcı olacaklarını, kapılarının açık olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından girişimci adaylarına sertifika verildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.
DTO Başkanı Erdoğan, törene anne-babalarıyla gelen çocukları da çeşitli hediyelerle sevindirdi.
Yorum Yaz
Yönetim Kurulu
Uğur ERDOĞAN
Yönetim Kurulu Başkanı
Meclis
Salih SARIKAYA
Meclis Başkanı
İletişim Bilgileri
Yönetim Kurulu Başkanı | 295 00 10 |
Meclis Başkanlığı | 296 00 15 |
Genel Sekreter | 295 00 20 |
Genel Sekreter Yardımcıları | 295 00 21 295 00 22 |
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü | 295 00 24 |
Ticaret Sicil Müdürlüğü | 295 00 30 |
Hesap İşleri Müdürlüğü | 295 00 40 |
Oda Sicil Müdürlüğü | 295 00 45 |
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü | 295 00 50 |
Dış Ticaret | 296 00 55 |
Basın ve Halkla İlişkiler | 295 00 70 295 00 71 |
Kurumsal İletişim ve Organizasyon | 295 00 75 |
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) | 295 00 80 |
Bilgi İşlem | 295 00 95 |
Santral Telefon | 295 00 00 |
Faks | 295 00 90 |