REKLAMI GEÇ

HAYALLERİNİ TUVALE YANSITTILAR

HAYALLERİNİ TUVALE YANSITTILAR

DTO ve AYSİAD’ın ortak projesinde öğrenciler hayallerindeki iş insanını resme döktü. Genç sanatçıların eserleri Forum Çamılk AVM’de sergilendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2019 Cumartesi, 10:42

Denizli Ticaret Odası (DTO) ve AYSİAD’ın (Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği) birlikte düzenlediği ‘Hayalimdeki İş İnsanı’ başlıklı resim ve kompozisyon yarışması tamamlandı.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerin eserleri Forum Çamlık AVM’de sergilendi. Sergi alış veriş merkezinin ziyaretçileri tarafından da beğeniyle takip edildi.

Projenin organizatörleri öğrencilerin iş insanlarına bakış açılarını görmek, hayal güçlerini irdelemek ve gelecekte seçecekleri meslek kollarına eğilimlerini belirlemek amacı ile etkinliğin gerçekleştiğini duyurdu.

Alışveriş merkezinin müşterilerinin yanı sıra farklı yaş gruplarından çok sayıda insanın ilgi gösterdiği serginin açılışınaDenizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri hikmet Alpaslan ve Yakup Öğütcen, AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, AYSİAD Yönetim Kurulu üyelerive öğrenciler ile velilerikatıldı.

Açılışa katılanlar ve sergiye ilgi gösterenlerle birebir ilgilenen Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen,yarışmada dereceye giren çocukların eserlerinden çok etkilendiğini belirterek, bazı resimlerin ders niteliğinde olduğuna dikkat çekti.

Zaman zaman seminer ve konferanslarda bazılarını gerekirse telif haklarını ödeyerek kullanmak istediğinide dile getiren DTO Başkan Yardımcısı Sözkesen, “İnanın bu eserlerden çok etkilendim; telif haklarını ödemek koşuluyla faydalanmak da istedim. Gençleri, eserlerini ve başarılarını görünce, bir kez daha fark ettik ki ülkemizin geleceği emin ellerde. Hepsini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Denizli Ticaret Odası olarak, eğitim ile gençlerimiz ve çocuklarımız söz konusu olduğunda, elimizden gelen her şeyi yaptık; yapıyoruz. Eğitim ve gençlerimiz söz konusu olunca bizde herkes seferber oluyor. Onlar geleceğimiz ve geleceğimizi, elbirliğiyle en iyi şekilde inşa edelim istiyoruz” dedi.

Yarışmanın fikir babası AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık ise, Cumhuriyet’ikuran Ulu Önder Atatürk’ün, ülkenin geleceğini gençlere emanet ettiğini vurguladı.

Başkan Catlık,“Biz de iş adamları olarak,yarınlarımızın emanet edildiği gençlerin geleceği nasıl tasarlayacaklarını, nasıl hayal ettiklerini görmek ve irdelemek istedik. İş dünyasından bir sivil toplum örgütü olarak, yarışmaya katılan gençler sayesinde çok önemli veriler elde ettik.Bugünde halkımızın beğenisinesunduk. 16 hazirana kadar sergimizi gezmek isteyen öğretmenlerimizi, velilerimizi ve vatandaşlarımızı Forum Çamlık AVM’yebekliyoruz.” diye konuştu. BaşkanCatlık ayrıca,eserleri kitap haline getireceklerini deaçıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90