Memişoğlu’na ziyaretler sürüyor

Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretleri sürüyor. DTO, AYSİAD ve MÜSİAD heyetleri Memişoğlu ile bir araya geldi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2016 Cuma, 10:48
Hüseyin Memişoğlu’nun Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı seçilmesinin ardından gerçekleştirilen ziyaretler sürüyor.
Denizli Ticaret Odası’nı temsilen gerçekleşen ziyarete, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Salih Sarıkaya, yönetim kurulu üyeleri Ali Önal, Ali İrimağzı, Kemal Tuncer, M. Fatih Koçer, Mesut Yılmaz, Ramazan Çelikkol ile Genel Sekreter Ali Rıza Tekin hazır bulundu.
Hüseyin Erikler başkanlığındaki AYSİAD heyetinde ise Başkan Yardımcıları Serdar Sezen ve Abdurrahman Demirdak, genişletilmiş yönetim kurulu üyeleri Ahmet Gürbüz, Ali Alaybeyoğlu, Ali Önal, Ali Yapsu, Bilgehan Seçal, Prof. Dr. Bülent Topuz, Cemal Pekdemir, Cihan Filiz, Hanife Gündoğdu, Mahmut Çatlık, Mustafa Koç, Murat Dalyanoğlu, Süleyman Tıkıroğlu, Taner Atilla ve Ünal Erdoğan yer aldı.
MÜSİAD heyetindeki ziyaretçiler arasında da Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Biltekin, Başkan Yardımcıları Akif Uygun ile Osman Kabalay, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Atıcı ile Ertan Şahan hazır bulundu.
Ekonomik ve sosyal gelişmelerin değerlendirildiği ziyaretlerde, heyetler Başkan Memişoğlu’na “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Çalışmaları hakkında bilgiler veren heyetler, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memişoğlu, sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret ederek, Denizli Ticaret Odası’nın il, bölge ve ülke için hizmet üretmeye devam edeceğini söyledi.
Yorum Yaz
Yönetim Kurulu
Uğur ERDOĞAN
Yönetim Kurulu Başkanı
Meclis
Salih SARIKAYA
Meclis Başkanı
İletişim Bilgileri
Yönetim Kurulu Başkanı | 295 00 10 |
Meclis Başkanlığı | 296 00 15 |
Genel Sekreter | 295 00 20 |
Genel Sekreter Yardımcıları | 295 00 21 295 00 22 |
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü | 295 00 24 |
Ticaret Sicil Müdürlüğü | 295 00 30 |
Hesap İşleri Müdürlüğü | 295 00 40 |
Oda Sicil Müdürlüğü | 295 00 45 |
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü | 295 00 50 |
Dış Ticaret | 296 00 55 |
Basın ve Halkla İlişkiler | 295 00 70 295 00 71 |
Kurumsal İletişim ve Organizasyon | 295 00 75 |
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) | 295 00 80 |
Bilgi İşlem | 295 00 95 |
Santral Telefon | 295 00 00 |
Faks | 295 00 90 |