REKLAMI GEÇ

TETSİAD Yönetimi, DTO Başkanı Erdoğan’ı Ziyaret Etti

TETSİAD Yönetimi, DTO Başkanı Erdoğan’ı Ziyaret Etti

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Başkanı Hasan Hüseyin Bayram ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Başkan Erdoğan, Denizli Ticaret Odası olarak tekstil sektörü için yaptıkları katkıları anlatarak, “Denizli tarihinde ilk defa üyelerimizi, KOSGEB desteğiyle Frankurt’taki Heimtextil Fuarı ile Almanya Teknik İnceleme İş Gezisine götürdük. 5 milyon Euro’luk Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi’ni yakında bilfiil hayata geçiriyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2020 Salı, 16:23

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ve TETSİAD Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu ile beraberindeki bir heyet, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaretinde, tekstil sektörüyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Erdoğan, Denizli denilince akla ilk olarak tekstil ve konfeksiyon sektörünün geldiğini belirtip, DTO olarak kendilerinin de bu sektöre farklı yaklaştıklarını kaydetti. Avrupa Birliği fonlarından 5 milyon Euro hibe destekli Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm projesini başlattıklarını ifade eden Erdoğan, “Hibe miktarı bakımından, projemiz Denizli tarihinde bir ilktir. Denizli Organize Sanayi Bölgemizde 1000 metrekare kapalı bir alan ayarladığımız merkezimiz de içerik ve işleyiş açısından bir ilk olacak. İsteyen, yenilikçi ürünler için bu merkezimizde çalışıp, numune üretebilecek. Uçak, helikopter, drone, yat, araba, kayak takımı ve gitar gibi ürünlerin parçaları elde edilebilecek” dedi.

ERDOĞAN: “ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ”
DTO olarak en büyük faaliyetleri arasında fuarların ilk sırada geldiğini söyleyen Başkan Erdoğan, “Yurtdışı fuarlarda en büyük destekçimiz Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı. Devletimizin desteği ve odamızın da katkısıyla, Denizli tarihinde bir ilk defa üyelerimizi Frankurt’taki Heimtextil Fuarı’nı görmeleri için Almanya Teknik İnceleme ve İş Gezisi’ne götürdük. Diğer sektörlerde de benzer desteklerimiz var. Amacımız, üyelerimizin işlerini arttırmaları ve ülke ekonomimize daha fazla katkı sağlamaları” diye konuştu.

BAYRAM: “SEKTÖRE KATKINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR VE TEBRİK EDİYORUM”
Sektörlerine katkı sağlaması dolayısıyla Başkan Erdoğan’ı tebrik eden TETSİAD Başkanı Hasan Hüseyin Bayram ise, “TETSİAD olarak Heimtextil’e bizler de katıldık. Burada devletimizin çok büyük desteğini gördük. Sizlerin de tekstil sektörü için gerek fuar organizasyonları gerekse de projeler oluşturmanız çok önemli. Sektörümüze sağladığınız katkı ve emekleriniz için sizleri tebrik ediyorum. Ayrıca bizi, misafir etmeniz dolayısıyla da teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90