Ticaret Odası Çivril’de temsilcilik açıyor

Denizli Ticaret Odass, Çivril, Çal, Baklan ve Bekilli İlçelerindeki üyelerine tek bir adresten hizmet verecek. Son meclis toplantısında Çivril’e DTO’nun temsilcilik açması kararlaştırıldı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2019 Perşembe, 17:34
Denizli Ticaret Odası Meclisi, Mart’a dair aylık olağan toplantısını yaptı. Ay içindeki oda faaliyetleri ile gelecek günlere dair planlamasını ele alan Meclis üyeleri, Çal, Baklan ve Bekilli İlçelerinde faaliyet gösteren üyelerine daha kolay ulaşılabilir bir yerde hizmet vermek amacıyla Çivril İlçesi’nde DTO’nun temsilcilik açmasını kararlaştırdı.
DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya’nın yönetiminde toplanan Denizli Ticaret Odası Meclisi, 2019’un mart ayına dair oturumda, önemli bir karar aldı… Odanın Çivril İlçesi’nde ticaretle iştigal eden kayıtlı üyelerinden gelen talepler doğrultusunda, Çivril’de faaliyet gösteren üyeleri ile Çal, Bekilli ve Baklan İlçelerinde faaliyet gösteren üyelerine, daha kolay ulaşılabilir ve etkin bir hizmet vermek amacıyla, Çivril ilçe merkezinde DTO’nun bir temsilciliğinin açılması teklifi, DTO Meclisi’nde oylandı. Oylama öncesinde, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nun 27.02.2019 tarih, 46 sayılı kararına istinaden yürütülen araştırma ve çalışmalar sonucunda, 28.02.2019 tarihi itibarıyla, DTO’nun Çivril İlçesi’nde 437, Çal İlçesi’nde 146, Bekilli İlçesi’nde 64, Baklan İlçesi’nde ise 26 olmak üzere bölgede 673 kayıtlı üyesinin bulunduğu,
Meclis üyelerine aktarıldı. Ayrıca, Çivril’in il merkezinden 95 km, Baklan’ın 62 km, Çal’ın 63 km, Bekilli’nin ise 86 km uzaklıkta bulunduğu, DTO Yönetim Kurulu’nun 11.03.2019 tarih ve 48 sayılı toplantısında, Çivril İlçesi ve etrafında yer alan Çal, Bekilli ile Baklan İlçelerinde faaliyet gösteren üyelerinin, üye sayısının en yüksek olduğu ilçeden ortak hizmet almaları amacıyla, Çivril ilçe merkezinde Denizli Ticaret Odası’nın bir temsilciliğinin açılmasının faydalı olacağı ve önemli bir ihtiyacı karşılayacağı yönünde karara varıldığı vurgulandı.
DTO BAŞKANI ERDOĞAN: “İLÇELERİMİZDE,
HİZMETİ VATANDAŞIMIZIN AYAĞINA GÖTÜRÜYORUZ”
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerden gelen istek üzerine DTO Meclisi’ne sunulan tekliflerinin kabul edilmesinin özellikle bu bölgedeki ticaret erbabı tarafından sevinçle karşılandığını belirtip, alınan kararın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. Başkan Erdoğan, “Amacımız, hizmeti vatandaşımızın ayağına götürmek… Böylelikle en kestirme, en hızlı yoldan işlerinin görülmesini sağlayıp, önlerindeki her türlü zorluğu kaldırmak istedik. Biz, onlar için varız! Çivril, Çal, Baklan ve Bekilli’deki üyelerimizin bu yöndeki taleplerini en kısa sürede karara bağlayıp karşıladığımız için mutluyuz. Herkese, hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.
Yorum Yaz
Yönetim Kurulu
Uğur ERDOĞAN
Yönetim Kurulu Başkanı
Meclis
Salih SARIKAYA
Meclis Başkanı
İletişim Bilgileri
Yönetim Kurulu Başkanı | 295 00 10 |
Meclis Başkanlığı | 296 00 15 |
Genel Sekreter | 295 00 20 |
Genel Sekreter Yardımcıları | 295 00 21 295 00 22 |
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü | 295 00 24 |
Ticaret Sicil Müdürlüğü | 295 00 30 |
Hesap İşleri Müdürlüğü | 295 00 40 |
Oda Sicil Müdürlüğü | 295 00 45 |
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü | 295 00 50 |
Dış Ticaret | 296 00 55 |
Basın ve Halkla İlişkiler | 295 00 70 295 00 71 |
Kurumsal İletişim ve Organizasyon | 295 00 75 |
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) | 295 00 80 |
Bilgi İşlem | 295 00 95 |
Santral Telefon | 295 00 00 |
Faks | 295 00 90 |