REKLAMI GEÇ

ABİGEM’den girişimcilere eğitim

ABİGEM’den girişimcilere eğitim

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Denizli bünyesindeki Girişimcilik ve Kendi İşini Kurma Projesi Müdürlüğü tarafından iş kurmak isteyen girişimcilere seminer verildi.

/ DENİZLİHABER / 17 Eylül 2009 Perşembe, 18:51

Denizli’de istihdamı, rekabeti ve sürdürülebilirliği artırmak için yeni küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) kurulmasını, KOBİ’lerin iç ve dış piyasalarda rekabet edebilmesini ve ayakta kalabilmesini desteklemek için bir program oluşturuldu. Tüm Denizli’ye ilanlarla duyuru yapılıp, iki grup halinde ‘Girişimcilik Farkındalık Semineri’ verildi. ABİGEM Denizli bünyesindeki, Girişimcilik ve Kendi İşini Kurma Projesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminere, toplam 30 kişi katıldı.

Denizli ABİGEM A.Ş. İş Geliştirme Müdürü Mutlu Ünsal koordinasyonunda, ABİGEM uzmanlarından Mustafa Aybaş ve Ufuk Evren tarafından verilen eğitim, 5 gün sürdü. Seminer; “Kendi işini kurmaya kimler yatkındır? İş fikirleri nasıl bulunur, geliştirilir? Pazar araştırması. Pazarlama yönetimi, satış yönetimi, muhasebe ve finans yönetimi, iş planı hazırlama” başlıkları altında verildi.

Girişimcilik ve Kendi İşini Kurma Eğitimi’ni tamamlayıp, sertifika alanların mali konularda desteklenmeleri için Denizli ABİGEM yetkilileri, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) ile görüşmelerini devam ettiriyor.

Eğitimler, DENİZLİ ABİGEM A.Ş.’nin hizmet alanı olan Denizli, Aydın ve Muğla’da, Mayıs 2010 tarihine kadar 10 tur olarak tekrarlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı