REKLAMI GEÇ

ALIŞVERİŞ SÜSÜYLE MAĞAZA SOYDULAR

ALIŞVERİŞ SÜSÜYLE MAĞAZA SOYDULAR

Alışveriş yapıyor gibi davranarak girdikleri mağazalarda pahalı ürünlerin alarmlarını kestikten sonra hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 5 kişi yakalandı.

/ DENİZLİHABER / 20 Aralık 2010 Pazartesi, 18:21

Denizli’ye, Ankara’dan kiraladıkları otomobille gelen 5 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, çok sayıda lüks takım elbise, ayakkabı ve mont ele geçirildi. Hırsızlık olaylarını çözmedeki başarısında Türkiye ortalamasının iki katına ulaşan Denizli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği, ilginç bir hırsızlık yöntemini çözdü.

Kentte bazı alışveriş merkezlerinden hırsızlık yapıldığı bilgisi alan polis, bu kişilerin Ankara’dan kiraladıkları otomobille geldiğini tespit etti. Şahısların kullandığı aracı belirleyen polis bu kişileri yaşanan kovalamacanın ardından yakaladı.

Araçta yapılan aramada, 16 çift ayakkabı, 3 takım elbise, 5 mont, 2 kemer, 25 gram esrar ile birlikte 2 yan keski ele geçirilirken, otomobilde bulunan N.B. (24), S.K. (27), Y.Ö. (22), N.G. (54) ve oğlu T.G. (31) gözaltına alındı.

Yapılan incelemede, şahısların ellerinde poşetlerle mağazalara alışveriş yapıyor gibi davranarak girdikleri belirlenirken, daha sonra buradaki lüks ürünlere takılan alarmları yan keski ile keserek ürünleri kimseye hissettirmeden çantalarına koydukları ileri sürüldü.

Takım elbisenin dahi çalınması polisleri bile şaşırtırken, bu yolla mağazalardan çıkarken alarmın çalmamasını sağlayan zanlıların Denizli’de 5 işyerinden hırsızlık yaptıkları açıklandı.

Bazı işyeri sahiplerinin ürünlerinin çalındığından polisin aradığında haberi olduğu kaydedilirken, ifadesi alınmasının ardından adliyeye sevk edilen N.B. (24), S.K. (27) ve Y.Ö. (22) tutuklandı. Çalıntı malzemeler ise mağaza sahiplerine teslim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı