REKLAMI GEÇ

DENİB’DEN DEMİRDEN’E VEDA YEMEĞİ

DENİB’DEN DEMİRDEN’E VEDA YEMEĞİ

DENİB Yönetim Kurulu’ndan istifa eden DTS Denizli Tekstil Dış Ticaret A.Ş‘nin eski genel müdürü Sedat Demirden’in, birlik yönetimden ayrılması nedeniyle Denizli İhracatçılar Birliği tarafından bir veda yemeği düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2011 Çarşamba, 14:37

Pamukkale Tenis Kulübü Marla Restoran’da, DENİB Yönetim Kurulu üyeleri ve eşlerinin katılımıyla gerçekleşen akşam yemeğinde, yönetim kurulu üyeleri tek tek konuşma yaparak Sedat Demirden hakkında duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Son sözü alan DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert yaptığı konuşmada, “Yaklaşık 3 dönemdir yönetim kurulumuzda aktif görev alan ve her konuda desteğini bizlerden esirgemeyen Sedat Demirden’e, yönetim kurulu olarak birliğimiz adına bugüne dek yaptığı özverili ve başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek, bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim” dedi.

Sedat Demirden, yemekte yaptığı konuşmada, Denizli ihracatçılarıyla, yönetim kurulu üyeleriyle ve sektörde 10 yıldır birlikte başarılı çalışmalar yaptıklarını, birlik yönetiminde bulunduğu her dönemin, kendisi için çok önemli olduğunu ve takım ruhu ile keyifle çalıştıklarını belirterek, yönetim kurulu üyelerine tek tek teşekkürlerini sundu. Yemek sonunda Sedat Demirden’e DENİB Yönetim Kurulu tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Öte yandan Demirden’den boşalan DENİB başkan yardımcılığı görevine, 13 Haziran’da yapılan DENİB Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, DENİB Yönetim Kurulu Üyesi-Baykent Tekstil Temsilcisi Mehmet Baykent getirildi. Ayrıca, DTS Denizli Tekstil Dıç Ticaret AŞ Yöneticisi Demirden’in istifası nedeniyle boşalan yönetim kurulu üyeliğine de, DENİB’in ilk yedek yönetim kurulu üyesi olan Vateks Vatan Tekstil’i temsilen M. Yücel Bayam getirildi.

Yapılan değişiklikler sonrasında, DENİB Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti:
Başkan: Süleyman Kocasert
Başkan Yardımcısı: Mehmet Baykent
Başkan Yardımcısı: Oğuzhan Katrancı.
Muhasip Üye: İbrahim Uzunoğlu
Üye: Hüseyin Memişoğlu
Üye: Ahmet Zora
Üye: Veli Oğuz
Üye : Mustafa Küçüker
Üye: Arif Şensöz
Üye: Murat Tosunoğlu
Üye: Yücel Bayam

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı