REKLAMI GEÇ

DENİZLİLİLERİ KENDİ EVLERİNE BEKLİYORLAR

DENİZLİLİLERİ KENDİ EVLERİNE BEKLİYORLAR

“Business Class” otelciliğin önderliğini yapan North Point Oteller zinciri, halkasını genişleterek Denizli’de de kapılarını hizmet için açtı. Otel yönetimi basın mensuplarıyla bir araya gelerek tanıtım yaptı.

/ DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2011 Salı, 15:09

Denizli-Antalya güzergahı üzerinde hizmet veren North Point Otel Denizli, farklı mimarisi ve müşterilerine sunduğu çağdaş hizmet anlayışı ile kalitenin öncülüğünü yapıyor. Eldemirler Turizm Ticaret Ltd. Şti. Samsun’da elde ettiği başarılı işletme anlayışını Denizli’de de sürdürmek istiyor. Otel yönetimi basın mensuplarıyla bir araya gelerek tanıtım yaptı.
Hotel North Point Denizli Genel Müdürü Feridun Tabur, Denizli’ye gelişlerinin tamamen bilinçli bir fizibilite çalışmasının neticesi olduğunu belirtti. Tabur şöyle devam etti, “Ege Bölgesinin Sanayi Şehri olan Denizli de böyle bir otelin hizmete açılmasını arzu ettik. Şirket yetkililerimiz ile bölgeye gelerek; Şehir Merkezinde; Antalya-Muğla (ana arter) yolu üzerine tesisi kurma kararı aldık. Otelimiz -Business Class-konsepti doğrultusunda tasarlandı ve hizmete Ocak 2011 de açıldı.”

10 İL ARASINDA DENİZLİ’Yİ SEÇTİK
North Point Business Class Hotel Sahibi Süleyman Eldemir ise oteli sadece kar amaçlı bir müessese olarak görmediklerini ifade ederek, “Denizli’de otel yatırımı yapmak için fizibilite çalışmaları yaptık. 10 il arasında Denizli’ye karar verdik. Çünkü Denizli bize daha çok sahip çıkınca burada yatırım yapmaya karar verdik. Denizli’de otel çok ama daha kalitede hizmet veren oteller az. Merkezde olduğumuz için diğer otellere göre çok daha avantajlıyız. Düğün yapmak isteyen vatandaş 30-35 km uzaklıktaki Pamukkale ya da Karahayıt’a gitmek yerine burayı tercih ediyor. Çünkü burası ulaşım açısından oldukça elverişli” dedi.

DENİZLİ NE KADAR BÜYÜDÜĞÜNÜN FARKINDA DEĞİL
Denizli’nin son 10 yılda dışarıdan bakıldığında gelişmiş düzeyde olduğuna dikkat çeken Eldemir, “Denizli çok gelişmiş bir şehir ama ne yazık ki ne kadar geliştiğinin farkında değil. Gelişen bir şehir var ama kaliteli hizmet yok denecek kadar az. Daha iyi konaklamalar olmalı. Bence Denizli daha iyi hizmetleri hak ediyor. Biz böyle bir değer olduğunu gördüğümüz için bu yatırımı yaptık. Burada farklı bir hizmet vermek istiyoruz. Denizli halkının kendilerini evinde hissetmelerini sağlayacak bir hizmet anlayışı içindeyiz. Biz artık Denizli’yi temsil ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı