REKLAMI GEÇ

DTO VE KUVEYT TÜRK KOBİ’LER İÇİN ANLAŞTI

DTO VE KUVEYT TÜRK KOBİ’LER İÇİN ANLAŞTI

Denizli Ticaret Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere (KOBİ) verdiği destek kapsamında, Kuveyt Türk ile özel kredi protokolü imzaladı. Protokol ile bölgedeki KOBİ’lerin ticaret hacimlerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2010 Perşembe, 17:32

İmza törenine; Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İmran Eraslan, Kuveyt Türk Bireysel ve İşletme Bankacılığı Pazarlama Müdürü Okan Acar, Kuveyt Türk Denizli Şube Müdürü Yusuf Aker ve diğer Kuveyt Türk yetkilileri katıldı.

Protokol ile bölgedeki KOBİ’lerin ticaret hacimlerinin geliştirilmesi hedefleniyor. KOBİ’lere çeşitli oran ve komisyonlarda farklı avantajların sağlanacağı kredi desteğinden Denizli Ticaret Odası’na kayıtlı üyeler yararlanabilecek.

İmza töreninde konuşan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, “Öncelikle, Denizli Ticaret Odası ile Kuveyt Türk arasında KOBİ’lere destek kapsamında hazırlamış olduğumuz özel kredi protokolü üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu protokolün KOBİ niteliğindeki üyelerimizin, hedeflerini yakalamada, işlerini geliştirmede ve birleştirmede kısacası dünya ticaretine ayak uydurma adına bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Çeşitli avantajlar sunacak olan bu anlaşma ile üyelerimiz, daha uygun koşullarda kredi kullanabileceklerdir” dedi.

Sanayici, üretici ve finans sektörünün bir arada olmasıyla ekonominin canlı tutulacağına işaret eden Başkan Özer, “Dolayısıyla yapılan bu protokolün ekonomimize de önemli bir destek sağlayacağına inanıyorum. Biz Oda olarak finans kurumlarıyla KOBİ’lere destek için çeşitli bu v.b. anlaşmaları sürekli yapıyoruz. Fakat ilk kez bir katılım bankasıyla anlaşma yapmış bulunmaktayız. Bundan sonra da üyelerimiz adına her türlü yeniliği, kolaylığı fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz. Bu protokolden ihtiyacı olan tüm üyelerimizin yararlanacağını umut ediyor, KOBİ’lerimize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kuveyt Türk Bireysel ve İşletme Bankacılığı Pazarlama Müdürü Okan Acar ise Kuveyt Türk’ün 2014 vizyonu çerçevesinde KOBİ’lere kaliteli ve hızlı hizmeti sunma noktasında önemli yatırımlar yaptığını ve bu müşterilerin beklenti ve isteklerinin söz konusu anlaşmanın temelinde yatan unsur olduğunu dile getirdi. Daha önce Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen söz konusu anlaşmaların Kuveyt Türk’ün 2010 yılı için ortaya koyduğu stratejik önceliklerin bir parçası olduğunu ifade eden Acar, “Bu anlaşmalar için ülkemizin bir çok yerinde ticaret ve sanayi odaları ile de görüşmelere devam edilmektedir. Benzer işbirlikleri devam edecek. Amacımız müşterilerimizin rekabetçi bir piyasada ellerini daha da güçlendirmektir” diye konuştu. Kuveyt Türk Denizli Şube Müdürü Yusuf Aker ise “Bu anlaşma sayesinde Denizli Ticaret Odası üyeleri daha az maliyetli finansman ve kaliteli bankacılık hizmetleri gibi avantajlar elde edecek” dedi. Konuşmaların ardından Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ile Bireysel ve İşletme Bankacılığı Pazarlama Müdürü Okan Acar anlaşmaya imza koydular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı