REKLAMI GEÇ

En güzel yeni yıl hediyeleri www.ucuzal.com’da

En güzel yeni yıl hediyeleri www.ucuzal.com’da

Sevdiklerinizi yeni yılda, güzel hediyelerle sevindirmek istiyorsanız doğru adres www.ucuzal.com… Yılbaşına özel olarak bazı ürünlerinde kampanyalar düzenleyen ucuzal.com, bol alternatifli hediye seçenekleri ile sizi bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 24 Aralık 2010 Cuma, 14:22

Bir Evteks Tekstil Ltd. Şti. kuruluşu olan www.ucuzal.com, yeni yılda, sevdikleriniz için en doğru hediye seçeneklerini sunuyor. Evteks Tekstil Konfeksiyon Turizm Yatırımları San. ve Tic. Ltd. Şti’nin sanal ticaret platformu olan ucuzal.com, son kullanıcının ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla, en iyi markalarla karşılamayı hedefliyor.

2010 yılında hayata geçirilen ucuzal.com, yeni yılda sevdiklerini hediyeye boğmak isteyenlere en güzel seçenekleri sunuyor. Yeni yıla özel bir çalışma yapan ucuzal.com; saat, aile oyunları, mumlar, bay iç giyim, bayan iç giyim, çocuk oyunları, bayan parfüm setleri, erkek parfüm setleri ve elektronik ürünlerde cazip fırsatlar sunuyor.

Güvenle alışveriş yapabileceğiniz ucuzal.com, ürünleri de kargo ile en kısa sürede size ulaştırıyor. Bonus, World, Vakıfbank ve Bankasya kredi kartlarına peşin fiyatına 5 taksit ve havale/EFT ile ödemelerde yüzde 2 indirim, 150 TL ve üstü alışverişlerde ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçenekleri ile alışveriş kolaylığı sunan ucuzal.com, geniş müşteri hizmetleri sayesinde online destek de veriyor.

Çağrı merkezinden de ucuzal.com ile ilgili herhangi bir konuda bilgi alabilir, sevdiklerinizi en güzel yeni yıl hediyeleri ile sevindirebilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı