REKLAMI GEÇ

GEKA Yönetim Kurulu 6’ncı Toplantısı Yapıldı

GEKA Yönetim Kurulu 6’ncı Toplantısı Yapıldı

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Yönetim Kurulu 6’ıncı Toplantısı Denizli’de yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 21 Ocak 2010 Perşembe, 17:44

Pamukkale Tenis Kulübü’nde düzenlenen toplantıya, Denizli Valisi ve GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Erkmen, Aydın Valisi Valisi Hüseyin Avni Coş, Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, Kalkınma Kurulu Başkanı ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, Aydın İl Genel Meclis Başkanı Akan Evren, Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü, GEKA Genel Sekreteri Mehmet Aydıner, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş katıldı. GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Mart ya da Nisan ayında somut projelere geçileceğini söyleyerek, “Bugün 2010 yılı bütçesi, çalışma programı ve personelle ilgili toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl Genel Sekreter atamasının yılın son günlerinde gerçekleşmesi 2009 yılında yapmamız gereken işleri 2010 yılının başına sarkmasına neden oldu. Önümüzdeki 1.5 ay içinde uzman personelle ilgili alımlarımızı tamamlayıp, bürokratik işlemlerimizin tamamlanmasına müteakip Mart ayı sonu, Nisan ayı başı gibi somut projelerle bölge halkının karşısına çıkmış olacağız” dedi.

Kalkınma ajanslarının bir bölgenin kalkınmasında çok önemli unsurlardan biri olduğunu belirten Vali Erkmen, “Denizli, Aydın ve Muğla illeri arasında hiçbir fark gözetmeksizin birbirini tamamlayan, bölgenin kalkınmasına hizmet edecek şekilde arkadaşlarımız görüş birliği içindeler. Somut olarak bir takım hedeflerle de yola çıktığımızda bunu herkes görmüş olacaktır” diye konuştu.

Vali Erkmen’in açılış konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Toplantıda Genel Sekreter tarafından sunulan ve Yönetim Kurulu tarafından onaylanan GEKA bütçesinin, 28 milyon 687 bin TL olarak kesinleştiği, personel politikası ve ajansa alınacak olan personel sayısının karara bağlandığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı