REKLAMI GEÇ

İŞ DÜNYASINDAN İLK TEPKİLER

İŞ DÜNYASINDAN İLK TEPKİLER

61. hükümette yer bulamayan Denizli, Nihat Zeybekci ile umutluydu. Bu görüşleri dile getiren iş dünyasının temsilcileri “Üzüldük, ama dileriz; daha önemli bir rol alır” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2011 Çarşamba, 15:06

AKP Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin 61. hükümet kabinesinde yer alamamasına iş dünyasından tepki geldi. Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci sanayiciler olarak icraatçı bir bakanlık beklediklerini ama olmadığını belirtti. Keçeci; ”Bizler sanayici olarak Nihat Zeybekci’nin icraatçı bir bakanlıkta görev almasını umut etmiştik. Ama olmadı. Nihat Zeybekci iş yaşamında olsun, belediye başkanlığı görevinde olsun, gerçekten önemli çalışmalar yaptı ve bakanlık için bütün birikimlere sahipti. Başbakanın kabinesinde yer alamadı, ama ben şuna inanıyorum, genel merkezde önemli bir yerde ve söz sahibi olan bir yerde görev alacaktır” dedi.

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert ise Nihat Zeybekci’nin kabinede olmasını beklediklerini ama bunun gerçekleşmediğini belirterek; ” Bizim için çok önemli değil. Ama Nihat Zeybekci bence yine önemli bir görevde yer alacaktır. Kendisi mecliste el kaldıran bir vekil olmaz bunu söyleyeyim. Çünkü bu durum onun yapısına ters. Düşüncelerini, halka olan hizmet aşkını mecliste en iyi şekilde yerine getirecektir. Denizli içinde Nihat Zeybekci çok önemlidir. Kendisi Denizli’nin gururudur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı