REKLAMI GEÇ

Katrancı, DETKİB’de başkanlığa yakın

Katrancı, DETKİB’de başkanlığa yakın

DETKİB’de Başkan Raşit Güntaş’ın görevi bırakmasının ardından, gözler Nisan’daki kongreye çevrildi. İş dünyasının genç yeteneği Oğuzhan Katrancı’nın adı, kulislerde şimdiden başkan olarak anılmaya başlandı.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2010 Salı, 18:19

DETKİB’de Zafer Katrancı’dan sonra, oğlu Oğuzhan Katrancı da başkanlık için gündemde. DETKİB (Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği) Başkanı Raşit Güntaş’ın ani istifasından sonra Oğuzhan Katrancı’nın ismi başkanlık için geçmeye başladı. İş dünyasında kulisler, Katrancı’nın tek liste ile seçimi rahatlıkla kazanabileceği yönünde.

Ozanteks Yönetim Kurulu’nda başkanlık görevini sürdüren Oğuzhan Katrancı’nın, adaylık fikrini yakın çevresine açıkladığı belirtiliyor. DETKİB’in mevcut yönetiminde de yer alan Katrancı’ya, başta yönetimin diğer üyeleri olmak üzere, büyük baskı yapıldığı kaydediliyor. 560 üyesi bulunan DETKİB’de, Zafer Katrancı da 2000-2001 yılları arasında başkanlık yapmıştı.

Bu arada birlikte Raşit Güntaş’tan boşalan koltuğa, Hüseyin Memişoğlu’nun vekalet edeceği kaydedildi. Memişoğlu’nun adı her ne kadar adaylar arasında gösterilse de bu iddia doğrulanmadı.

OĞUZHAN KATRANCI KİMDİR?
1976 yılında Denizli’de dünyaya gelen Oğuzhan Katrancı, ilk orta ve lise öğrenimini Denizli’de tamamladı. Üniversite eğitimini Amerika’da bulunan ‘University of Southern New Hamshire’da tamamladı. Ozanteks Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Katrancı halen, DETKİB Yönetim Kurulu Üyeliği, TÜGİK Denetleme Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürüyor. İyi derecede İngilizce bilen Katrancı evli ve iki kız babası.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı