REKLAMI GEÇ

KEÇECİ, ANADOLU’NUN EN ETKİLİ 4’ÜNCÜ İŞ İNSANI SEÇİLDİ

KEÇECİ, ANADOLU’NUN EN ETKİLİ 4’ÜNCÜ İŞ İNSANI SEÇİLDİ

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, “Anadolu’nun En Etkili 50 İş İnsanı” araştırmasında 4’üncü olarak, yeni bir başarıya daha imza attı.

/ DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2011 Çarşamba, 16:08

“Anadolu’nun En Etkili 50 İş İnsanı” araştırmasının ilki, 2008 yılında Ekonomist Dergisi öncülüğünde yapıldı. Bu yılki araştırma daha geniş bir perspektifle yürütüldü. Aday belirleme sürecinde; Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sezer, Zorlu Holding Genel Koordinatörü Mesut Pektaş, BK Partnership Kurucusu Burhan Karaçam, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Vahap Munyar ve Milliyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Murat Sabuncu’nun da yer aldığı çok sayıda jüri üyesi değerlendirme yaptı. Vakıfbank ve Ekonomist Dergisi tarafından, Turkcell’in desteğiyle düzenlenen, “Anadolu’nun En Etkili 50 İş İnsanı” araştırması başarılı projelere imza atmış iş insanlarını bir araya getirerek Anadolu’nun gücünü ortaya çıkarmayı amaçlıyor.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, “Anadolu’nun En Etkili 50 İş İnsanı” araştırmasında, Anadolu’nun en etkili 4’üncü iş insanı seçildi. Keçeci ödülünü, 24 Mayıs Salı günü, Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen törende aldı. Törene; İstanbul’un yanı sıra Anadolu iş çevresinden de önemli konuklar katıldı. En etkili 50 iş insanından ilk 10’a girenlere ödül verilen gecede, İstanbul Valisi’nin de arasında bulunduğu medya, bürokrasi ve iş dünyasının seçkin isimleri yer aldı. Müjdat Keçeci’ye ödülünü, Turkcell Kurumsal Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş tarafından verildi.

“Müjdat Keçeci’ye teveccüh edilen bu ödül, yalnızca benim şahsıma değil aynı zamanda Denizli’ye, Anadolu’ya verilmiştir” diyen DSO Başkanı Keçeci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bin bir güçlükle üretip, ihraç ettiğimiz ürünler ile Denizlimiz, bütün Türkiye’nin haklı beğenisini toplamaktadır. Denizli sanayi, ticaret, turizm, tarımın yanı sıra yarattığı katma değer, her türlü zorluğa rağmen ayakta kalmasını becerebilmesi ve azmi ile dikkat çekmektedir. Denizlili iş insanlarının bir temsilcisi olarak, içinde bulunduğum iş çevresi adına bu ödülü almaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Biz gerek iş yaşamında gerekse oda yönetimimizde çok çalışma, somut adımlar atma ve kalıcı izler bırakmaya odaklı bir anlayışı hayata geçiriyoruz. Uzun yıllar başında bulunduğum ERBAKIR, yalnız Denizli’de değil, Ege Bölgesi’nde, hatta tüm Türkiye’de kurumsallaşmada aldığı mesafe ile takdir toplamaktadır. Hiçbir başarı tesadüf eseri değildir. Bizler insanımıza, yöremize yaptığımız yatırımın nemalarını topluyoruz. Bunun Türkiye çapında yapılmış geniş katılımlı bir araştırma sonucunda da tescil edilmesi, bizleri fazlasıyla gururlandırdı. Denizlimiz ve onun değerli iş dünyası adına çok sevinçliyim.”

Araştırmada, Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı da Anadolu’nun en etkili 46’ncı iş insanı seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı