REKLAMI GEÇ

KENTTE ARTIK EMLAK DANIŞMANLIĞI KURSU DA VAR

KENTTE ARTIK EMLAK DANIŞMANLIĞI KURSU DA VAR

Denizli’de Halk Eğitim Merkezi ve Emlakçılar Odası işbirliğinde Emlak Danışmanlığı Kursu açıldı.

/ DENİZLİHABER / 29 Haziran 2011 Çarşamba, 14:40

Denizli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ile Denizli Emlakçılar Odası işbirliğinde açılan Emlak Danışmanlığı Kursu’nun başlaması dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü konferans salonunda tören düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Yılmaz Gürses, Halk Eğitim Merkezi olarak mesleki ve teknik eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, “Bu amaçla birçok kurum ve kuruluşla işbirliği yaparak mesleki kurslar açıyoruz. Gelen talep doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı ve Tüm Emlak Müşavirleri işbirliği ile yapılan ortak müfredata göre emlak danışmanlığı kursu düzenledik. Büyük ve önemli bir sektör olan emlak alanında da kalifiye eleman yetişmesine katkıda bulunmaktan kıvanç duyuyoruz” dedi.

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan da oda olarak 2. kez Emlak Danışmanlığı kursu açtıklarını dile getirerek, amaçlarının verilecek eğitim sayesinde emlak sektöründe çalışanların daha bilinçli hale gelerek daha iyi hizmet sunmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü konferans salonunda yapılan kursa 130 kişi katıldı. Kursta, Tapu İl Müdürü İbrahim Etem Özkan, Tapu Kadastro Şube Müdürü Mustafa Yörük, Şehir Plancısı Banu İlköz, Avukat İbrahim Elbeyi ve Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakurt’un kursiyerlere, Halkla İlişkiler ve İletişim, Emlak Pazarlama, Hukuk, Şehir Planlama, Tapu Sicili ve Kadastro konularında eğitim vereceği öğrenildi.

Toplam 120 saat olarak planlanan ve 28 Temmuzda sona erecek kurs sonunda yapılacak sınavlarda başarılı olan adaylar “Emlak Komisyonculuğu” sertifikası almaya hak kazanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı