REKLAMI GEÇ

KOCASERT “EVTEKS FUARI’NA HAZIRIZ”

KOCASERT “EVTEKS FUARI’NA HAZIRIZ”

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, 17. İstanbul Ev Tekstili Fuarı’nda (EVTEKS), Denizli’den 63 firmanın stant açacağını belirterek, “Fuar için hazırız.Fuarda Denizli’de sadece klasik ürünler değil, moda ve katma değeri yüksek ürünler de üretiyoruz mesajını vereceğiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2011 Cumartesi, 16:41

DENİB Başkanı Kocasert, ev tekstili, kumaş ve hazır giyim sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar için vitrin olarak görülen EVTEKS’in, 18-22 Mayıs’ta CNR EXPO Fuar Merkezi’nde yapılacağını belirtti. Tekstilciler ve konfeksiyoncular için büyük önem taşıyan fuara Denizli’den bu yıl 63 firma katılacağını, fuar alanındaki fizik yetersizlikten dolayı daha fazla katılım olamadığını dile getiren Kocasert, şunları kaydetti: “Schengen vizesi alamayan, bu nedenle Avrupa ülkelerine gitmekte sıkıntı çekenler, EVTEKS’e geliyor. İstanbul’un tarihi ve kültürel yapısı, konaklama hizmetlerinin gelişmesi de fuara ilgiyi artırıyor. Bu fuarda ziyaretçi bakımından Rusya, Balkan ve Ortadoğu ülkelerinin öne çıkmasını bekliyoruz. Bunun yanında iç piyasaya yönelik üretim yapan firmalarımız da var. Koleksiyonların tanıtımı için iyi bir fırsat olacak. İç piyasa dinamiklerinin canlandığını da dikkate aldığımız da fuar iyi bir buluşma noktası olacak. Fuarda, “Denizli’de sadece klasik ürünler değil, moda ve katma değeri yüksek ürünler de üretiyoruz’ mesajını vereceğiz” dedi.

Fuarda, firmaların yanı sıra birliklerinin de temsil edileceğini belirten Kocasert, CNR EXPO Fuar Merkezi’nde oluşturulacak “Trend Alanı”nda Denizlili firmaları tanıtan broşürler dağıtacaklarını, Denizli’nin renk ve desenlerini sunacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı