REKLAMI GEÇ

Liseli felsefeciler yarışacak

Liseli felsefeciler yarışacak

Türkiye Felsefe Kurumu’nun organize ettiği, 14. Liseler Arası Felsefe Olimpiyatları Bölge Elemeleri, Tavas Lisesi ve Tavas Anadolu Öğretmen Lisesi’nin ev sahipliğinde, 7 Mart’ta Tavas’ta gerçekleştirilecek.

/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2010 Perşembe, 17:11

Türkiye Felsefe Kurumu’nun organize ettiği, 14. Liseler Arası Felsefe Olimpiyatları, 7 Mart Pazar günü, saat 10.00’da, 12 merkezde aynı anda yapılacak. Tavas da 14. Liseler Arası Felsefe Olimpiyatları’nın bölge elemelerine ev sahipliği yapacak. Tavas Lisesi ve Tavas Anadolu Öğretmen Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan bölge elemelerinde, 7 Mart günü saat 10.00’da sınalar başlayacak. Tavas Meslek Yüksek Okulu Toplantı ve Kongre Merkezi’nde, saat 11.00’de, “Felsefenin toplum açısından önemi ve Türk düşünce tarihinde Farabi” konulu bir konferans verilecek. Aynı saatte, Tavas Belediyesi’nin konferans salonunda, ilköğretim öğrencilerine felsefe anlatılacak. Sınavların 14.00’te tamamlanmasının ardından, Ensar Pide Salonu’nda yemek verilecek ve ödül töreni gerçekleştirilecek.

Yaratıcı düşünme ve araştırma ruhunu geliştirmek, düşünme uğraşısının kendi başına değerini göstermek amacıyla düzenlenen olimpiyatta, birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere Türkiye Felsefe Kurumu Derneği madalya, ilk 10 dereceye girenlere de Türkiye Felsefe Kurumu yayınlarından kitap, tüm katılımcılara da teşekkür belgesi verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı