REKLAMI GEÇ

MÜSİAD’da sektör kurulları belirlendi

MÜSİAD Denizli Şubesi’nin, geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerde göreve getirilen yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı. Toplantıda, sektör kurulları başkanları da tanıtıldı.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2009 Cumartesi, 01:00

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şubesi’nin, geçtiğimiz hafta yapılan seçimle işbaşına gelen yeni yönetimi, ilk toplantısını yaptı. MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Doğruyol’un güven tazelediği seçimler sonrasında yapılan toplantıda, şubenin sektör kurullarının başkanları ve başkan yardımcıları da tanıtıldı. Akgün Elektrik’te gerçekleştirilen toplantıda, bazı sektörlerin sıkıntıları da ele alındı. MÜSİAD Denili Şubesi’nin, tekstil, deri, danayıklı tüketim ve mobilya, hizmet, bilgi teknolojileri, basın, yayın, ambalaj ve reklamcılık, gıda ve tarım ve sağlık sektör kurullarının başkanlığına Mithat Güler’in, başkan yardımcılığına ise Akın Tokmak’ın getirildiği açıklandı. Makine ve otomotiv, kimya ve madencilik, metal, inşaat ve yapı malzemeleri ile enerji sektör kurulunun başkanlığını ise Samim Tefe’nin, başkan yardımcılığını da Necip Filiz’in yürüttüğü ifade edildi.

İki komisyonun oluştuğu yönetimde tekstil ve deri, dayanıklı tüketim, mobilya sektörü, hizmet, bilgi teknolojileri, basın, yayın,ambalaj ve reklamcılık, gıda, tarım, sağlık sektörü komisyonu başkanlığına Mithat Güler, Yardımcılığına ise Akın Tokmak getirildi.Makine, otomotiv, Kimya, Madencilik, Metal, İnşaat, Yapı malzemeleri ve Enerji Sektör komisyonu başkanlığına Samim Tefe, Başkan Yardımcılığına ise Necip Filiz getirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı