REKLAMI GEÇ

MUSUL’LA PROTOKOL TAMAM

MUSUL’LA PROTOKOL TAMAM

Musul Ticaret Odası ile Denizli Sanayi Odası arasında karşılıklı ticaret yapma protokolü imzalandı. Polis evindeki protokolde Irak’ın Musul şehri Ticaret Odası Başkanı Mukbil S. Al-Dabbağh Türkiye’nin ve Türk insanı sevdiklerini ve bu karşılıklı sevgiyi ticarete de yansıtmak gerektiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 18 Nisan 2011 Pazartesi, 17:11

Denizli Sanayi Odası’nın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen gelen, Irak’ın Musul şehri Ticaret Odası Başkanı Mukbil S. Al-Dabbağh ve çeşitli sektörlerden oluşan işadamı heyeti, Denizli Sanayi Odası ile karşılıklı ticaret yapma protokolü imzaladı. Polis Evi’nde imzalanan protokol imza törenine Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Irak’ın Musul şehri Ticaret Odası Başkanı Mukbil S. Al-Dabbağh, Denizlili işadamları ve Musullu işadamları katıldı.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, DSO olarak yaklaşık 2 ay önce Musul’a bir ziyarette bulunduklarını, heyetin de bu sebeple Denizli’yi ziyaret ederek, ilimizde bulunan tekstil, metal ve gıda gibi çeşitli sanayi tesislerini gezeceklerini ve iki şehir arasında ticaretin güçlenmesi için protokol imzaladıklarını söyledi.

Musul Ticaret Odası Başkanı Mukbil S.Al-Dabbağh, Türkiye ile Musul arasında çok eskilere dayanan bir kardeşliğin olduğunu, bu ilişkileri bütün sektörlerde pekiştirmek için Denizli’ye geldiklerini, buradaki üretimi yerinde inceleyerek üretilen malları pazarlamak için Denizli’de olduklarını söyledi. Musul Ticaret Odası ile Denizli Sanayi Odası arasında karşılıklı ticaret yapma protokolü imzalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı