REKLAMI GEÇ

Platformda sözcülük görevi Keçeci’de

Platformda sözcülük görevi Keçeci’de

Denizli Platformu’nda, sözcülük görevi, Denizli Sanayi Odası’na geçti. DSO Başkanı Keçeci, sözcülük görevini, DTO Başkanı Necdet Özer’den devraldı.

/ DENİZLİHABER / 10 Şubat 2010 Çarşamba, 18:59

Denizli Sanayici, Tüccar ve İş Adamları Platformu’nda, dönem sözcüsü değişti. Platform’un, Polisevi’nde yaptığı toplantıda, hem 13 Şubat’ta, Denizli’de yapılacak Ekonomik Koordinasyon Kurulu’na hazırlık hem de devir teslim yapıldı. Denizli Platformu’nda, dönem sözcülüğünü 1 yıldır sürdüren Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, görevi Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’ye devretti.

DTO Başkanı Necdet Özer, “Platform üyelerimizden, EKK’de sunulmak üzere kendi sektörlerindeki öncelikli sorunları belirlemelerini istedik. Bunları tespit ettik. Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nda bakanlarımıza sunacağız” dedi. Özer, 1 sene boyunca yaptıkları çalışmaları da anlattı.

Sözcülük görevini devralan DSO Başkanı Müjdat Keçeci, DTO Başkanı Özer’in, Denizli’nin en zor döneminde sözcülük görevini üstlendiğini belirterek, Özer’e teşekkür plaketi verdi. Keçeci, “Necdet Özer, ekonomik krizin en yoğun yaşandığı bir dönemde Denizli Platformu’na sözcülük etti. Bu dönemde, görevini başarı ile yerine getirdi. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. Toplantıda, Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nda, bakanlara sunacakları sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde tartıştıklarını ifade eden Keçeci, “Bunları 10 dakika içerisinde, bakanlarımıza anlatmak zorundayız” dedi.

Özer, Denizli Sanayici Tüccar ve İş Adamları Platformu’nun daha etkin ve hızlı çalışabilmesi için, Platform sözcüsünün olmadığı zamanlarda, ona vekalet etmek üzere, Denizli Platformu’na üye 2 kurumun temsilcisinin, sözcü yardımcısı seçildiğini söyledi. Özer, “DETGİS Temsilcisi Kazım Arslan ile DENSAD Temsilcisi Ali İlgeri’yi, sözcü yardımcısı olarak seçtik. Platform sözcüsünün olmadığı durumlarda, sözcü yardımcılarımız açıklama yapacak” dedi.

Konuşmaların ardından, Özer, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları içeren dosyayı Keçeci’ye verdi. Keçeci de Özer’e, teşekkür plaketi sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı