REKLAMI GEÇ

SABANOĞLU GRİLL HİZMETE GİRDİ

SABANOĞLU GRİLL HİZMETE GİRDİ

Denizli’nin önemli entegre et tesislerinden Sabanoğlu, restoran sektörüne girdi. Türkiye’nin, televizyon programlarından tanıdığı ünlü şef Batuhan Piatti Zeynioğlu ortaklığındaki Sabanoğlu Grill, hizmete girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2014 Çarşamba, 14:27

110 kişilik konusunda uzman kadrosu, geniş ürün yelpazesi, sağlıklı ve kaliteli ürün anlayışından kopmadan yapılan Ar-Ge çalışmaları, güçlü ve dinamik yapısıyla hizmet veren Sabanoğlu Et gıda sektöründeki yatırımlarına devam ediyor.

ic

Sabanoğlu Et ve Ünlü Şef Batuhan Piatti Zeynioğlu ortaklığıyla Denizli’ye kazandırılan Sabanoğlu Grill ilimizde farklı konsepti ile steak house olarak bilinen et restoranı olarak hizmet veriyor. Kış sezonunda 175 kişi, yaz sezonunda 300 kişi kapasitesi ile hizmet verecek olan Sabanoğlu Grill kırmızı et ile ilgili birçok farklı alternatif lezzetler sunuyor.

52 kişilik profesyonel ekibi ile hizmet veren Sabanoğlu Grill, ekibini, yurt dışı ve yurt içinde birçok önemli noktalarda görev yapan tecrübeli kişilerden oluşturuyor. Denizli’ye restoran sektöründe profesyonel kadrosu ile farklılık getiren Sabanoğlu Grill misafirlerini en iyi şekilde hizmet etmek tek önceliği.

Restoran bünyesinde kapalı alanda kışlık bahçe, yazlık bahçe ve özel günlerdeki organizasyonlar ve iş görüşmelerinde kullanılmak üzere özel olarak hazırlanmış, 12 kişilik toplantı ve sunum salonu ile Denizlililere haftanın 7 günü hizmet verecek.

Türkiye’nin yetiştirdiği değerli mutfak şeflerinden, yurtiçinde ve yurt dışında birçok önemli otel ve restoran operasyonlarını başarı ile gerçekleştirmiş olan Batuhan Piatti Zeynioğlu ve ekibi Denizli’de restoran alanındaki hizmetleriyle çığır açacak.

Restoranın şefi Zeynioğlu, “Kendi ürünlerimiz olan etlerim Özel Dry Aged (Kuru Dinlendirilmiş) sistemi ile himayala tuzunda 28 gün dinlendirilmektedir. Dinlenme işleminin ardından misafirlerine sunmaktadır. Açık mutfağı ile mutfağında iddialı olan restoranda Cumartesi ve Pazar günleri serpme kahvaltı, haftanın 7 günü öğle yemekleri ve akşam yemekleri ile günün her anı hizmet vermektedir. Ayrıca et ürünleri dışında günlük taze pasta çeşitleri, kek çeşitleri, dünya mutfağından da örnekler sunulmaktadır. Restoranımızdaki tüm ürünler şefimizBatuhan Piatti Zeynioğlu ve tecrübeli ekibiyle hazırlanmaktadır. Hizmet kalitesine önem veren işletmemiz güçlü mönüsü ile de dikkat çekmektedir.Sabanoğlu Grill ekibi açılıştan önce 90 gün boyunca yemek, servis, hijyen, sunum, içecek konularında eğitim almış olup, güncel eğitimleri sürekli olarak devam etmektedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı