REKLAMI GEÇ

ÜNİVERSİTE MEZUNU İTFAİYE ERİ ARANIYOR

ÜNİVERSİTE MEZUNU İTFAİYE ERİ ARANIYOR

Çivril’e bağlı Çıtak’ta, Belediye, 2 tane itfaiye eri alacak. İtfaiye eri alımı için sözlü sınava başvuruda bulunacak adaylarda, lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerden mezun olmak ya da lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin işletme bölümlerinden mezun olmak şartı aranıyor.

/ DENİZLİHABER / 4 Şubat 2011 Cuma, 17:56

Çivril’e bağlı Çıtak’ta, belediye itfaiye eri alacak. Alınacak iki itfaiye eri, sözlü sınav ile belirlenecek. Çıtak Belediyesi’nde itfaiye eri kadrosuna alınacaklarda aranan şartlarda, bir kişi için lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerden mezun olmak ve KPSSP3 puan türünde en az 70 puan almış olmak şartı aranıyor. Diğer bir kadro için ise yine lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin işletme/işletmecilik bölümlerinden mezun olmak ve yine aynı puan türünde en az 50 puan almış olma şartı aranıyor.

Çıtak Belediyesi’ndeki itfaiye eri kadrosuna başvuruda bulunacak adaylar için süre 7 Şubat’ta başlıyor ve aynı gün sona eriyor. 7 Şubat Pazartesi günü 08.00’de başlayan başvuru süresi, aynı gün 17.00’de sona eriyor. Sözlü sınav ise 14 Şubat Pazartesi günü, saat 09.00’da Çıtak Belediye Başkanlığı’nın hizmet binasında yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı