REKLAMI GEÇ

Çaputçu’dan ‘İçime sinmedi’ çıkışı

Çaputçu’dan ‘İçime sinmedi’ çıkışı

Denizli Genç İşadamları Derneği Başkanı Sadık Emre Çaputçu’dan platformun yaptığı sağduyu çağrısına ‘İçime sinmedi’ yorumu. İçeriğini çok geç gördüğü açıklamanın metninde demokratik değerler ve sokaklara dökülenlerin isteklerine dair ifadelerin yer almamasından yakınan Çaputçu, “Bu ülkenin demokratik değerleri ve istikrarı da önemli” dedi.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2013 Cuma, 10:50

Denizli Platformu’nun dün yaptığı sağduyu çağrısının altında imzası, o toplantıda fotoğrafı olan bir isimden, Denizli Genç İşadamları Derneği Başkanı Sadık Emre Çaputçu’dan çağrıyla ilgili ‘İçime sinmedi’ yorumu geldi.

Açıklamadan sonra Twitter’daki hesabından “Bugün kent platformu Gezi ile ilgili basın bildirisi verdi. Metinden sabah haberimiz oldu. Bazı düzeltmeler istedik… Metinde yer alan ‘planlı’ ve ‘karanlık güçler’ gibi ifadeleri çıkarttık. Fakat hükümete yönelik ciddi ve somut bir eleştiri yoktu… Sadece ekonomik istikrar için sağduyu ve itidal çağrısı vardı. Degiad Başkanı olarak bildiriyi kerhen destekledim, içime sinen bir bildiri değildi…” diye yazdı.

Başkan Çaptutçu’nun platformun yaptığı basın açıklamasının ardından DTO Başkanı Necdet Özer’e, “İşadamları sadece parayı düşünen, obur insanlar olarak gösterilmemeli. Bu ülkenin demokratik değerleri ve istikrarı da önemli” diye serzenişte bulunduğu öğrenildi.

Çaputçu, bir diğer paylayımında ise “Memlekette ne olursa olsun da yeter ki ekonomik istikrar devam etsin görüşünde değilim. Demokrasi her değerin üstündedir” yazdı.

Öte yandan Twitter hesabındaki metnin içinde yer aldığını öne sürdüğü ‘Planlı’ ve ‘karanlık güçler’ ibareleri de dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar

Faruk Can   -  Bağlantı 7 Haziran 2013, 12:22

Zaman sizi haklı çıkaracaktır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı